• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.06.2018

13:10

(VIDEO) JAPAN UPISAO TROJKU! Kolumbija igrala 85 minuta sa igračem manje i izgubila

Fudbal

(VIDEO) JAPAN UPISAO TROJKU! Kolumbija igrala 85 minuta sa igračem manje i izgubila

Podeli vest

Ekipa Japana upisala je pobedu nad Kolumbijom u meču prvog kola grupe H, pošto je iskoristila veliku prednost igrača više već od 5. minuta utakmice - 2:1

Defanzivac Kolumbije Karlos Sančez je u 5. minutu rukom odbranio gol, dobio crveni karton, a Japan je pogotkom Kagave iz penala poveo sa 1:0.

Međutim, ekipa iz Južne Amerike se nije predavala, iako je bila brojčano slabija. Kintero je lukavo izveo slobodan udarac u 39. minutu, ispod živog zida rivala i izjednačio na 1:1.

Japan je u drugom poluvremenu napadao punom snagom, promašio je nekoliko dobrih prilika, pre nego što je Osako u 73. minutu glavom posle kornera pogodio za pobedu - 2:1.

Pritiskala je Kolumbija u ostatku meča, imala je nekoliko poluprilika, ipak Japan se odbranio i upisao prvu pobedu na Mundijalu od 2010. godine.

KOLUMBIJA - JAPAN 1:2 (1:1)

Strelac: Kintero u 39. minutu za Kolumbiju, a Kagava iz penala u 6. i Osako u 73. za Japan.

Stadion: "Mordovija arena". Sudija: Damir Skomina (Slovenija). Crveni karton: Karlos Sančez (Kolumbija).

KOLUMBIJA: Ospina, Muriljo, Arijas, Mohika, D. Sančez, K. Sančez, Kvadrado (od 31. Barios), Lerma, Kintero (od 59. Rodrigez), Falkao, Iskerdo (od 70. Baka).

JAPAN: Kavašima, Šoji, Nagatomo, Sakai, Jošida, Šibasaki (od 80. Jamaguči), Haraguči, Kagava (od 70. Honda), Inui, Hasebe, Osako (od 85. Okazaki).

UŽIVO:

Kraj.

85'. Veliki pritisak Kolumbije, Japan se grčevito brani...

77'. VELIKU priliku imao je Rodrigez da izjednači, ali ga je Sakai izblokirao u poslednjem trenutku.

73'. GOL! Osako iz kornera glavom dovodi Japan u novo vođstvo - 2:1!

73'. VELIKA šansa za Sakaija! Sa peterca je šutirao, natrčao na povratnu loptu, ali je jedan od igrača Kolumbije je uspeo u padu da skrene loptu u korner.

56'. Dve kolosalne šanse imao je Japan u samo tri minuta, najpre Sakai, aonda Inui, ali je golman Kolumbije Ospina obe odbranio.

Kraj prvog poluvremena

39'. GOL! Kolumbija je izjednačila sa igračem manje! Kintero je majstorski izveo slobodan udarac, lopta je prešla gol-crtu i to je 1:1.

4'. PENAL! Rukom je igrao Karlos Sančez i dosuđen je jedanaesterac za Japan! Sančez je dobio i crveni karton!
GOL! Šinđi Kagava je siguran, Japan vodi 1:0!

- Najbolji igrač Kolumbije Hames Rodrigez je na klupi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17