• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.06.2018

22:17

SELEKTOR ENGLESKE SE RAZBIO NA DŽOGINGU! Sautgejt povredio rame dok je trčao

Fudbal

SELEKTOR ENGLESKE SE RAZBIO NA DŽOGINGU! Sautgejt povredio rame dok je trčao

Podeli vest

Selektor engleske fudbalske reprezentacije Garet Sautgejt iščašio je danas rame dok je trčao u blizini trening kampa ekipe u Repinu, preneli su britanski mediji

Sautgejt je dao igračima slobodan dan, a on je trčao uobičajenu rutu od 10 kilometara kada se povredio. On se sapleo i pokušao je da se dočeka na ruke, ali je ipak pao na rame i povredio se.
Selektor je 36 sati ranije energično mahao rukama kada je slavio pobedu Engleske protiv Tunisa, ali to neće moći da radi u slučaju dobrog rezultata u nedelju protiv Paname.

- Možda u budućnosti neću tako atletski proslavljati golove. Lekar mi je jasno stavio do znanja da takva proslava neće biti moguća - rekao je Sautgejt, preneo je Skaj.

Njemu je prvi pomogao lekar reprezentacije Engleske Rob Čakraverti, koji je sa njim trčao.

- Lekarski tim je bio vrlo brz. Trebalo je da se odmaraju, pošto sam ekipi dao slobodan dan, ali sam im sada napravio posao. Imamo sreće što je oko nas vrhunski lekarski tim, pa je sve bilo u redu. Žao mi je što sam im pokvario slobodan dan - dodao je 47-godišnji trener.  

Sautgejtu je bandažirano rame, a vratio se u kamp reprezentacije na vreme da održi sastanak sa igračima.

- Bolje je što se ovo dogodilo meni nego nekome od igrača. Bili su prilično iznenađeni i pitali su šta sam uradio. Razočaran sam pošto sam 'imao' lični rekord na 10 kilometara pre nego što sam se povredio - rekao je Sautgejt.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17