• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.06.2018

09:09

OVOG "ŠVAJCARCA" NE ZANIMAJU SRBIJA, BOSNA, KOSOVO... Seferović: Ovo je jedna normalna utakmica!

Fudbal

OVOG "ŠVAJCARCA" NE ZANIMAJU SRBIJA, BOSNA, KOSOVO... Seferović: Ovo je jedna normalna utakmica!

Podeli vest

Napadač reprezentacije Švajcarske Haris Seferović jedan je od nekolicine igrača u timu Vladimira Petkovića koji vuče korene sa prostora bivše Jugoslavije

U redovima drugog protivnika Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji dominiraju albanski igraci rodeni na Kosovu i Metohiji, ali za razliku od Džerdana Šacirija i Granita Džake fudbalera Benfike ne zanimaju igre van terena.

- Nisam rođen u Bosni i nikada tamo nisam živeo. Šta je bilo, bilo je. Ne postoji nikakav animozitet. U Benfiki imam nekoliko saigrača iz Srbije i dobro se slažem sa njima. Družimo se, zajedno jedemo, pričamo... Ovo je Svetsko prvenstvo. Svi žele bodove, a mi želimo da imamo više od drugih. Srbija - Švajcarska je sasvim normalna utakmica - istakao je Seferović, koji u timu iz Lisabona igra sa Ljubomirom Fejsom, Andrijom Živkovicem i Miletom Svilarom.

Napadač Benfike rođen je pre 26 godina u švajcarskom gradu Surzeu, gde mu i danas žive roditelji. Profesionalnu karijeru počeo je u Grashopersu, a igrao je i za Fiorentinu, Ksamaks, Leće, Novaru, Real Sosijedad i Ajntraht iz Frankfurta.

- Što se mene tiče protivnik može da mi bude i Crna Gora ili Kosovo. Ja igram fudbal i želim da postignem gol i pobedim. Politički aspekti i priče koje dolaze sa strane me ne zanimaju - istakao je Seferović, ciji su roditelji tokom rata u bivšoj SFRJ napustili zemlju.

Srbija je na startu Mundijala pobedila Kostariku sa 1:0, dok je Švajcarska remizirala sa Brazilom 1:1.

Duel izmedu "orlova" i Švajcarske je u petak u 20 časova u Kaljiningradu, a tim Mladena Krstajica bi trijumfom obezbedio mesto u osmini finala.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija