• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

21.06.2018

18:29

(FOTO) INFORMER U RUSIJI: Šaćiri na treningu u patikama sa zastavom lažne države Kosovo!

Fudbal

(FOTO) INFORMER U RUSIJI: Šaćiri na treningu u patikama sa zastavom lažne države Kosovo!

Podeli vest

"Švajcarci" s Kosova i Metohije uporno podižu tenziju pred utakmicu, pokušavaju da vanfudbalskim stvarima izbace iz ravnoteže naše igrače i meč zasole politikom

Pored toga što srpskim novinarima nije bilo dozvoljeno da na zvaničnoj konferenciji za medije postave pitanja selektoru "sajdžija" Vladimiru Petkoviću, Švajcarci su nastavili sa provokacijama tokom treninga.

Informer

Đerdan Šaćiri će po svemu sudeći i pored prašine koju je podigrao nositi kopačke sa zastavom nepriznatog Kosova na utakmici sa Srbijom.

Hvali se nedeljama kopačkama sa zastavom nepriznate države Kosovo, pa ih je imao i na današnjem treningu, poslednjem pred duel sa Srbijom. 

Valon Behrani inače na levoj nadlaktici ima istetoviranu zastavu takozvanog Kosova, dok na na desnom listu noge ima zastavu Albanije. Izgleda da je zaboravio da nosi dres Švajcarske.

Meč drugog kola E grupe između Srbije i Švajcarske igra se u petak od 20.00 časova. U drugoj utakmici sastaju se Brazil i Kostarika.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris

pre 5 godina

Onda da mu se oduzme kopacka I odstrani leva nadlaktica, jer su rusi zabranili unosenje zastava kosova na stadion. ????

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17