• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.06.2018

22:24

KOLAROV UTUČEN: Imali smo sve u rukama, sami smo krivi!

Fudbal

KOLAROV UTUČEN: Imali smo sve u rukama, sami smo krivi!

Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov utučeno je posle poraza od Švajcarske (2:1) prokomentarisao da su "orlovi" imali sve u svojim rukama, ali da su sami krivi što su izgubili

Srbija je vodila od 5. minuta, a u drugom poluvremenu je dopustila preokret.

- Otvorili smo meč dobro. Znali smo da je Švajcarska jako dobra reprezentacija, ali imali smo sve u svojim rukama i mi smo krivi što smo izgubili. Prvi gol smo primili iz šuta, drugi iz kontre... Nama igračima je sada najteže - rekao je Kolarov.

On je istakao da "orlovi" sada nemaju izbora i da će ići na pobedu protiv Brazila.

- Samo jedan rezultat nas sada vodi dalje, probaćemo da ga ostvarimo. Nećemo se predati, bez obzira što svi znamo koliko je Brazil dobar. U fudbalu je sve moguće - istakao je Kolarov.

Kapiten Srbije se zahvalio navijačima na velikoj podršci u Kalinjingradu.

- Moram da se zahvalim navijačima, podržavali su nas do poslednjeg minuta i posle utakmice. Ekipa je dala sve od sebe, iako danas nismo došli do rezultata. Probaćemo u Moskvi u poslednjem meču da to popravimo - poručio je Aleksandar Kolarov.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija