• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.06.2018

22:29

IMA I BRAZIL MANA, I FAVORITI GUBE! Selektor Krstajić i dalje veruje u prolaz dalje!

Fudbal

IMA I BRAZIL MANA, I FAVORITI GUBE! Selektor Krstajić i dalje veruje u prolaz dalje!

Podeli vest

Selektor "orlova" Mladen Krstajić je posle utakmice istakao da žali zbog poraza, ali da još nije sve izgubljeno i da ostaje utakmica protiv Brazila

Srbija je u drugom kolu Svetskog prvenstva izgubila od selekcije Švajcarske sa 2:1, što je umnogome udaljilo od plasmana u osminu finala.

- Dobro smo otvorili, poveli smo, ali smo znali da nas čeka teška utakmica. Bilo je dobrih napada na obe strane. Prvo poluvreme je bilo onako kako smo želeli - rekao je Krstajić posle utakmice.

Međutim, Švajcarci su u drugom poluvremenu izjednačili golovima šiptara Granita Džake i Đerdana Šaćirija.

- Primili smo naivan prvi gol, utakmica je dobila drugi tok. Pokušali smo da rizikujemo i da dobijemo utakmicu jer znamo da poslednju igramo sa Brazilom. Primili smo gol iz kontre i sada znamo šta nas čeka - poručio je selektor Srbije.

On ne gubi nadu iako zna da će biti teško protiv "selesaa", ali veruje da Srbija nije bez šanse.

- Ima i Brazil svojih mana, bez obzira što su, po meni, glavni favoriti na Svetskom prvenstvu. Videli smo rezultate na takmičenju, da favoriti mogu da izgube. Potrebno je da se što bolje vratimo i spremimo za poslednju utakmicu - istakao je Krstajić, koji se zahvalio navijačima na sjajnoj podršci.

- Hvala navijačima koji su došli iz Srbije, Republike Srpske, Cre Gore, kao i Rusima. Nažalost rezultat je takav kaka je i žao mi je i zbog njih - rekao je selektor "orlova", koji nije želeo da kometariše suđenje.

Nije moje da komentarišem i ocenjujem kako je gospodin sudio danas, ostaje na vama da vi procenite - zaključio je Krstajić. 

(VIDEO) SRBIJA OŠTEĆENA ZA PENAL! Dvojica ruše Mitra, sudija svira faul u napadu! 

(VIDEO) POTOP SRBIJE - OD POBEDE DO PORAZA! Lažni Švajcarci srušili srpske "orlove"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Šaban Šaulić

pre 5 godina

"Utjehu, dajte mi utjehu". Pobedimo Brazil, pa posle mozemo da pricamo sta nam je volja. Bez pritiska na momke. Treba ih pustiti da odigraju po inspiraciji na terenu, bez unapred odredjenog plana. Profesionalci su to, sa obe strane, pa neka zaista bolji pobedi i neka mu porazeni pruzi ruku, mada je danasnji sport daleko od "samo sporta".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija