• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

22.06.2018

23:48

ZAŠTO PRIMAMO GOL IZ KONTRE U 90. MINUTU!? Milivojević besan: Moramo da se takmičimo, a ne da uživamo!

Fudbal

ZAŠTO PRIMAMO GOL IZ KONTRE U 90. MINUTU!? Milivojević besan: Moramo da se takmičimo, a ne da uživamo!

Podeli vest

Vezista "orlova" Luka Milivojević bio je veoma besan i ljut posle poraza od Švajcarske

Srbija je izgubila od "sajdžija" sa 2:1 i tako znatno umanjila šanse da prođe u osminu finala. Neki igrači su posle utakmice bili razoćarani, drugi ljuti i besni. Milivojević spada u ovu drugu grupu, baš kao i Dušan Tadić.

- Ljut je, naravno da je ljut i treba da bude ljut! I ja sam ljut! Nije mi jasno zašto u 90. minutu primamo gol iz kontre u situaciji kada nama bod igra više nego njima!? Mi moramo da se takmičimo, došli smo ovde da se takmičimo a ne da uživamo u lepoti. Nama bi bod dosta značio jer bi oni treću utakmicu morali da dobiju, u slučaju da ne dobiju, nas i poraz vodi dalje. Ovako, moramo da dobijemo Brazil da prođemo. Ne zameram nikome što smo rizikovali da dobijemo, htelismo da rešimo situaciju sad. Moje mišljenje je da nam je bod bio dobar, jako sam razočaran što smoprimili gol u 90. minutu iz kontre. To je mnogo naivno, ali ne može nikome ništa da se zameri - bio je vrlo besan Milivojević posle utakmice.

Dok sam bio na terenu, mi smo pričali. Ja sam izašao u 82. minutu, šta ja da radim? Nisam razočaran zbog izmene jer je selektor odlučio da ide na pobeduLuka Milivojević, srpski fudbaler

Upitan na koga je ljut, Luka se nećkao i potom rekao da nije ljut ni na koga konkretno.

- Ne mogu da kažem na koga sam ljut, samo sam ljut što smo izgubili, dosta sam i vruć i ne bih da se zloupotrebe moje reči. Meni je najbitnije da timski odradimo stvari. Mogu da kažem da bih bio prezadovoljan sa bodom. Mogli smo da povedemo 2:0, mi smo prvo poluvreme igrali "nisko", oni su kontrolisali igru, mi smo im pretili iz kontri - govorio je u dahu vezista "orlova" i nastavio:

- Ušli su bolje od nas u drugo poluvreme, može da se kaže i da su fizički bili spremniji od nas, možda je tako delovalo. Mislim da je nama bod igrao, jer su oni morali da pobede Kostariku. Sada je veoma teško jer moramo da dobijemo Brazil. Ja sam ljut zbog gola iz kontre u 90. minutu! - poručio je Milivojević.

Na pitanje da li su pričali sa selektorom Mladenom Krstajićem i da li je njegova zamisao da se Švajcarci napadu svom silom i ostavi im se prostor za kontre, Luka je odgovorio:

- Naravno da komuniciramo, ali ne možemo stalno dok traje igra. To je jako teško. Dok sam bio na terenu, mi smo pričali. Ja sam izašao u 82. minutu, šta ja da radim? Nisam razočaran zbog izmene jer je selektor odlučio da ide na pobedu. Ne možemo da mu zamerimo to, nemojte da krivite nikoga jer svi mi koji smo ovde, hteli smo najbolje. Desilo se tako, šta bi bilo da je Radonjić dao gol za 2:1? Svi bi ga slavili! Nije bilo teških reči u svlačionici, bilo je reči podrške. Ljudi, nije smak sveta, imamo sledeću utakmicu, da probamo da pobedimo Brazil, mi verujemo u to - naglasio je Milivojević, koji veruje da će ekipa imati snage da se sa Brazilcima "pobije" za pobedu.

- Imaćemo snage da se izdignemo. Ne možemo da odustanemo, imamo pet dana da se pripremimo. Idemo da se oporavimo jer su i oni ranjivi, ne smemo da gubimo veru, pobeda protiv Brazila nas vodi dalje i moramo da verujemo u to - istakao je Milivojević.

Na kraju se osvrnuo i na suđenje glavnog arbitra Feliksa Briha.

- Ja ne mogu da verujem da nama svaki centaršut čovek sudi faul u napadu. Mitar nije mogao da skače u drugom poluvremenu, nije mi jasno. Svaka 50:50 odluka je išla na njihovu stranu. Opet, ne zameram ni njemu. Ljut sam, iznerviran sam, uništen... - zaključio je srpski fudbaler.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 5 godina

Kod drugog gola je omanuo Karleusa, to je cinjenica. Imao je sve opcije, od faula do dobrog starta. Hrvati su u takvoj situaciji protiv nas izvukli povoljan rezultat, igrac je iskljucen, ali se oni vise bore za svoju teprezentaciju.

Dragan

pre 5 godina

Da ocenimo malo orlove: Stojkovic u par navrata spasio gol, kad je najpotrbnije losa reakcija. Half linija-bez srca duse mozga. Ova trojica matic-luka-SMS najgori na terenu, propast; da se pokriju usima i cute. Tadic najbolji na terenu, nema s kim. Mitrovic ispunio kvotu. Trener-trupac.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija