• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.06.2018

09:20

NEMAC SUDI ŠVAJCARCIMA? TO JE KAO DA NAMA DAJU CRNOGORCA! Kolarov ljut zbog užasnog Briha!

Fudbal

NEMAC SUDI ŠVAJCARCIMA? TO JE KAO DA NAMA DAJU CRNOGORCA! Kolarov ljut zbog užasnog Briha!

Podeli vest

Kada daju Nemcu da sudi Švajcarcima, to je isto kao kada bi nama dali da nam meč vodi Crnogorac, poručio je kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov posle užasnog suđenja Feliksa Briha

Nemac je od početka meča natezao na stranu Švajcaraca, a "zablistao" je kada sredinom drugog poluvremena nije dosudio čist penal nad Aleksandrom Mitrovićem kod rezultata 1:1.

Ovo je kao da su nama stavili Crnogorca da sudi, ja ne mogu da verujem da stave Nemca da sudi Švajcarskoj. Sve vreme su pričali na nemačkom, ja sam molio da pričaju na engleskom, nismo u Nemačkoj ili Švajcarskoj, plus sam video da je penal nad Mitrom kao kuća. Ne znam šta onda VAR radi, šta radi njih 15 tamo? Razočaran sam suđenjem... On je rekao u 90. da je spasio Matića drugog žutog kartona, tačno je njemu odgovaralo 1:1, pri 1:0 je u 30. minuta tri žuta kartona sudio našim veznim - besno je pričao Kolarov posle utakmice.

Levi bek Srbije tvrdi da suđenje kao na mundijalskom meču odavno nije doživeo u karijeri.

Prvi start na mene na list, ne svira faul. Sve na  50 posto kako skoče... Taman posla da se vadimo na suđenje, super su oni ekipa, ali suđenje na SP... Ja sam ra-zočaran! Moramo da se okrenemo Brazilu, treba da se nadamo, biće teško, samo pobeda nam igra, ali možemo da odigramo partiju decenije.  Ne pamtim u košarci faulove u napadu kao sada, 15 u napadu, kako lopta uđe u 16, svira - grmeo je Kolarov.

Na pitanje o provokacijama Albanaca kod golova, Kolarov je rekao:

- Mi smo Srbi, mislim da smo 10 godina ispred tih koji tako proslavljaju, iznad smo tog nivoa, hajde da ne pričamo o tome. Nije to naš nivo - poručio je Aleksandar Kolarov.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Arsa

pre 5 godina

E moj Kolarov, stvarno si u zabludi: Crnogorac bi nas zajebavao više nego ovaj naduvani Švaba i to sve sa ironičnim "bratskim" kezom.

Svaka

pre 5 godina

Svaka cast, sledeci put moramo i sudiju da pobedimo...

Goran

pre 5 godina

Sve je to tacno za sudiju i za siptarrw ! Ali ja nerazumem zasto smo stali zasto norba neide do kraja ,zasto Kolarov nema kome loptu da doda stoje i gledaju za to nema opravdanje ! Trcati i noriti se treba do kraja !

D R A G A N

pre 5 godina

Svaka cast nasim igracima na borbenosti. Fudbal je odavno prestao da bude igra u kojoj bolji pobedjuje. Fudbal danas igraju menadzeri,kladionice,kriminalci svakog kova. Igraci su tu samo paravan za savrseno organizovan sistem za zaradu od ogromnog broja ljudi koje prati fudbal.

Dmitar

pre 5 godina

Bravo za Aleksandra Kolarova okrenuti se Brazilu samo ako nam nebude sudio sudija iz Albanije ili opet gle čuda Švabo.

Baraboga

pre 5 godina

Nije Kole, to je kao kad bi Kipranin sudio Grcima!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija