• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tio.ch

23.06.2018

17:04

(VIDEO) ŽESTOKA TUČA SRBA I ALBANACA U CIRIHU! Srpski navijači zapalili zastavu tzv. Kosova, a onda je nastao haos!

Fudbal

(VIDEO) ŽESTOKA TUČA SRBA I ALBANACA U CIRIHU! Srpski navijači zapalili zastavu tzv. Kosova, a onda je nastao haos!

Podeli vest

Šest osoba je povređeno, a dve su i zadržane u bolnici posle tuče koja je izbila u Cirihu, nakon utakmice Srbija - Švajcarska na Mundijalu

Posle utakmice u Kalinjingradu, u kojoj su Švajcarci slavili posle preokreta 2:1, došlo je do incidenta u ulici Langštrase. 

Veliki broj srpskih navijača se okupio u centru Ciriha i želeli su da zapale zastavu nepostojeće države Kosovo. U grupu srpskih navijača se "uvukao" jedan, po svemu sudeći Albanac, koji je oteo zastavu, a onda su srpski navijači krenuli u poteru za njim.

Usledila je masovna tuča, jer je u drugom delu ulice bio veći broj Albanaca. Nakon što se policija umešala, strasti su se primirile, a nekoliko navijača je privedeno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 5 godina

Protokoli su odredili da narodi trose snagu ,mladost po ulicama ,trgovima ,podrumima ,a ne onamo gde bi trebalo ,da je nacija zajedno ,da trosi snagu i pravi sebi prostor da se siri i vraca zadate udarce od protivnika .U sta se mi uzdamo ...

Miloš

pre 5 godina

Ratovaćemo mi sa Šiptarima i van Kosova. Ta gamad će nas večno pratiti i provocirati dok god postoje.

Ana

pre 5 godina

Polako i vas ubijaju u teroristickom napadu minhenu pa u Svajcerskoj poalko bog vraca.

hogar

pre 5 godina

Zašto ne napištete,da su srbijanski huligani ti koji su završili u bolnici? BTW Državnu zastavu Kosova su palili u majicama osudjenog ratnog zločinca Mladića...

milo

pre 5 godina

ali ta gamad se tolko namnozila da i u ch ce da vide jednog dana sta su i ko su !!

dragan

pre 5 godina

sta ce siptari da ratuju slomili bi ih za 2 dana pa bi opet kukali amerima

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija