• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

23.06.2018

18:38

(FOTO/VIDEO) SRPSKI FUDBALERI IMALI SASTANAK BEZ SELEKTORA! "Orlovi" zbijaju redove, svim silama kreću na Brazil!

Fudbal

(FOTO/VIDEO) SRPSKI FUDBALERI IMALI SASTANAK BEZ SELEKTORA! "Orlovi" zbijaju redove, svim silama kreću na Brazil!

Podeli vest

Fudbaleri srpske reprezentacije su pred trening odžali sastanak, kojem nije prisustvovao selektor Mladen Krstajić

Trening "orlova" trebalo je da počne u 17.30, ali su oni na teren izašli sa više od 30 minuta zakašnjenja. Kako javlja naš izveštač iz Rusije Vladimir Tomković, fudbaleru su imali interni sastanak, na kojem nije bio selektor Mladen Krstajić.

Informer

Do sada se nikada nije desilo da igrači ovoliko kasne na trening, a razlog je što su igrači želeli jedni drugima da kažu šta imaju i da se dodatno motivišu. To dovoljno govori da su naši fudbaleri rešili da zbiju redove i svim silama krenu na Brazil.

Kada su izašli na teren, to su gotovo u isto vreme svi uradili, čekali su samo nekoliko minuta Uroša Spajića, a kada je defanzivac istrčao na teren, ostali igrači su mu uz osmeh aplaudirali.

Odlično raspoloženje je vladalo na terningu Srbije, a Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić su nešto pričali nekoliko minuta.

Kada su se na terenu pojavili svi igrači, govor je održao i selektor Mladen Krstajić, a onda su igrači počeli sa radom.

Oni koji su protiv Švajcarske igrali 70 i više minuta radili su samo 20-ak minuta istezanje.

Dvojica naših reprezentativaca su preskočila ovaj trening, a reč je o golmanu Vladimiru Stojkoviću i vezisti Luki Milivojeviću, koji imaju "sitne" povrede. 

INFORMER U RUSIJI: Selektor Krstajić: Sudiju Briha bih POSLAO U HAG! NAMERNO NAS JE OŠTETIO!

Inače, "orlovi" su na ovoj utakmici imali goste. Reč je o bivšem fudbaleru Draganu Ćiriću i glumcu Draganu Jovanoviću, koji su posetili našu ekipuu Svetlogorsku.

Informer




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slobodan

pre 5 godina

Ove momke,pre svega ljude,koji su dosli na najvece takmicenje,treba da docekamo kao da su ga osvojili. Samo oni znaju koliko je potrebno snage i volje da se stigne do ovde. Pokradeni jesmo,ali mi nismo pokrali nikoga i to smo mi. Evropa neka kaze,ko je kreirao nasu grupu....

Orni i rešeni

pre 5 godina

Kako izlaze na teren, sem par koji je ne kraju istrčkarao, idu kao babe. Tako "trče" i na terenu. Utisak je da jedva cekaju da se njihova poseta Mundijalu sto pre završi i da nastavak gledaju u svojim domovinama uz klimu i 'ladno pivce, a mozda i mezence.

Borac rs

pre 5 godina

TREBA DA SE UGLEDAJU NA HRVATE KAKO SE BORI ZA SVOJU DRZAVU. FOLIRANTI CAST IZUZETCIMA.

Ljubo

pre 5 godina

Pozeleti srecu ,bolju igru ...pljuvati po svojima necu ,ima i gorih u kvalitetu igre ,ali nesmemo zaboraviti da smo jedva otisli na prvenstvo ,pa sva ona desavanja sa selektorom Muslinom ,pa sva ona mafijaska ponasanja u FSSrbije,pa dobro je da ucestvujemo ,ali nisam ni pomislio da daleko stignemo .Treba igre ,sloge ,znanja ,postovanja ,jos mnogo u timu .U nasim srcima ,kako god zvucalo ,jos srpska krv ne tece ,vec jugoslovenska sto je totalno naopako .Treba da se promeni mnogo toga ....

u magnovenju

pre 5 godina

Слаба екипа са слабим и просечним појединцинма.

Zlaja

pre 5 godina

Nikada kao pre neki dan, posle tog poraza nisam video kako je momcima zaista stalo i da su zaista utuceni i tuzni. Kako se u vazduhu oseća da oni pripadaju i vole tu reprezantaciju. Od SFRJ pa do Srj i Scg bilo je mnogo manekena i foliranata u reprezentaciji. Mnogo je teško bilo gledati kako svi ostali u 90%slucajeva sprdaju a kako samo mi zaista osecamo i gledamo na reprezentaciju kao na nestoo svoje. 2010god prvi put kao Srbija toga nismo ni bili svesni. Nemci u 100minutu daju gol i prodju i cela nacija ih slavi. A mi hocemo nase na mesec da odselio zbog gola u 90minuti. E pa nece moci. Momci su super. I ugra i ponašanje i sve. Bravo Sad mi je srce puno kad vidim da je to nasa reprezentacija. Kako momci to vide i pokazuju. Svakako cast, a pobede ce doci jer moraju da dođu sa ovakvom odnosom i hoce. Bravo legende

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17