• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.06.2018

22:53

ŠAĆIRI I DŽAKA NA UDARU FIFA! Pokrenut postupak protiv Šiptara zbog provokativne proslave golova!

Fudbal

ŠAĆIRI I DŽAKA NA UDARU FIFA! Pokrenut postupak protiv Šiptara zbog provokativne proslave golova!

Podeli vest

Svetska fudbalska federacija (FIFA), pokrenula je sudski postupak protiv dvojice fudbalera Švajcarske reprezentacije, Đerdana Šaćirija i Granita Džake, zbog provokacija na susretu sa Srbijom, kada su rukama aludirali na dovglavog albanskog orla, što je jasan simbol takozvane "Velike Albanije".

Ovu informaciju je potvrdio Andreas Beni, urednik sportske redakcije uglednog švajcarskog lista "Blik"

- Zvanično: FIFA je pokrenula postupak protiv Granita Džake i Đerdana Šaćirija, zbog proslave pogodaka sa "dvoglavim orlom" - navodi Beni.


Reprezentativci Švajcarske poreklom sa Kosova nastavili su i posle meča sa provokacijama, kada su na društvenim mrežama pobedu posvećivali nepostojećoj državi Kosovo. Ne treba zaboraviti ni da je Šaćiri na jednoj kopački imao zastavu takozvane države Kosovo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlaja

pre 5 godina

FiFa foliranti. Da ih ne kazne nadaj Boze. Ko nas 10000. Kakvi foliranti da ti muka pripadne. E da je neko nas slučajno zucno KOSOVO JE SRCE SRBIJE momentalno bi nas izbacili

Karioka

pre 5 godina

Da vest je tacna ali takodje je pokrenula protiv Saveza Srbije i protiv selektora Krstajica. Morate i to objavit

Jovan

pre 5 godina

Pa ko je proizvodjac kopacki?Ili je sam kosovski albanac zalepio naleonicu s kartom Kosova?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija