• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.06.2018

11:05

(FOTO) KAD "VIKINZI" POBESNE! Umalo tuča između trenera Švedske i Nemačke!

Fudbal

(FOTO) KAD "VIKINZI" POBESNE! Umalo tuča između trenera Švedske i Nemačke!

Podeli vest

Utakmica Nemačka - Švedska imala je dramatičan kraj, gol za pobedu "pancera" u poslednjem minutu (2:1), ali je umalo imala i treće poluvreme u režiji trenera dve reprezentacije

Poslovično staloženi Šveđani pobesneli su na kraju utakmice i jurnuli ka klupi Nemačke, da se obračunaju!

Morali su igrači da skoče, uz pomoć sudija, da razdvoje zaraćene strane, a posebno je bio besan selektor Skandinavaca Jane Anderson, koji je na konferenciji posle meča objasnio šta se dogodilo.

- Razbesneli su me! Njihovi treneri su svoje slavlje usmerili prema nama i provocirali nas i vređali raznim gestovima. Ponašali su se skandalozno. Kada je protivnik tužan, valjda je red da ga ostaviš na miru, a ne da ga provociraš. Borili smo se 90 minuta i na kraju smu pružili ruku. Nedolično je takvo ponašanje i Nemaca i zato sam bio gnevan - rekao je Anderson.

S druge strane, selektor Nemačke Joakim Lev pravio se kao da ne zna šta se desilo.

- Ko je pravio te gestove? Jesam li ja? Ništa od toga nisam video, bio sam koncentrisan na druge stvari, mi smo grlili, radovali, ne znam o čemu oni pričaju - rekao je Lev.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija