• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: FourFourTwo

24.06.2018

11:17

I NOVAK PODIGAO GLAS ZBOG PENALA: Srbija oštećena, zašto sudija nije gledao snimak!?

Fudbal

I NOVAK PODIGAO GLAS ZBOG PENALA: Srbija oštećena, zašto sudija nije gledao snimak!?

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković podigao je glas posle brutalne sudijske krađe na Mundijalu i rekao da su "orlovi" oštećeni za penal

Đoković je velik zagovornik korišćenja video tehnologije u sportu i zato je još više ljut zašto sudija Brih nije pogledao video snimak u spornoj situaciji, kada je Srbiju zakinuo za čist penal protiv Švajcarske kod rezultata 1:1.

- Nisam baš bio dobro raspoložen veče posle utakmice, ali mislim da su momci igrali veoma dobro u prvom poluvremenu. Drugo je pripalo Švajcarskoj. Ipak, stvari su mogle da budu potpuno drugačije da je dosuđen penal za Srbiju. Nije mi jasno zašto sudija nije pogledao video snimak te situacije - rekao je Đoković medijima u Londonu, gde igra na turniru u Kvinsu.

Novak smatra da će video tehnologija, ako se pravilno koristi, biti od velike pomoći fudbalu.

- Mislim da je do sada na Mundijalu VAR korišćen dosta dobro. Ali, bilo je situacija kao što je ova protiv Srbije, kada je sudija trebalo da makar pogleda snimak - poručio je Novak Đoković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srdjdjan

pre 5 godina

Zato sto mu nije bio potreban var, nije zeleo da dosudi penal. Da su pistoljem pucali, sudija ne bi dosudio penal.

Lala iz Banata

pre 5 godina

А да ли се ико пита, како су 2 играча Швајцарске смели РВАЧКИМ ЗАХВАТОМ или Џудо захтватом, у шеснаестерцу да руше српског центарфора...? Зато што су знали - да неће бити свиран пенал...!! Да ли се неко пита: Како то да нам није досуђен ниједан фаул на ивици шеснаестарца...? А свака спорна аут лопта - увек је досуђена Швајцарцима... На страну пенал...На делу је била ФИФА КОРУПЦИЈА....100% ФИФА= МАФИЈА... То ће се кад-тад...доказати...Оштећене су кладонице....Преварени кладионичари...!! Можда би могао да реагује државни ТУЖИЛАЦ РУСИЈЕ јер је почињено КРИВИЧНО ДЕЛО ПРЕВАРЕ - НА ТЕРИТОРИЈИ РУСИЈЕ...Неко би требао да "пропева"...?!

Laki

pre 5 godina

war tehnologija treba da bude pravo ekipa i da moze da ga trazi onog momenta kad misle da su osteceni. alo se ispostavi da je pogresno ekipa gubi jednu proveru. po ugledu na tenis ili odbojku. sudija u fudbalu ima pravo na war samo u nedoumici da li je gol oli nije. ovako imaju jos jedan instrument da bitno uticu na reuultat.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija