• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl.Tomković

24.06.2018

13:23

INFORMER U RUSIJI: Dušan Tadić pred Brazil: Svi smo maštali o ovakvoj utakmici!

Fudbal

INFORMER U RUSIJI: Dušan Tadić pred Brazil: Svi smo maštali o ovakvoj utakmici!

Podeli vest

Srpski fudbaler Dušan Tadić poručio je uoči utakmice sa Brazilom da je to meč za koji nikakve posebne pripreme nisu potrebne, jer je to duel o kojem svaki fudbaler sanja

Srbija ima jasnu sliku pred sobom: mora da pobedi Brazil u Moskvi 27. juna, ako želi da se plasira u osminu finala Svetskog prvenstva. Zadatak težak, skoro zvuči kao nemoguća misija, ali samim tim i - najizazovniji u karijeri naših fudbalera!

Izbacivanje Brazila u grupi Mundijala i proboj u drugi krug, o tome bi se pričalo decenijama!

- Utakmicu sa Švajcarskom (1:2) smo donekle zaboravili. A, što se tiče Brazila, tu nikakva posebna priprema nije potrebna. Svi smo maštali o ovom momentu, da igramo protiv njih i da se borimo za drugi krug - poručio je Dušan Tadić. 

Rastavac: Timski protiv Nejmara
Informer/pedjamilosavljević

Pomoćnik selektora Milan Rastavac otkrio je kakav je plan, kako zaustaviti najboljeg igrača Brazila Nejmara.

- Timskom saradnjom u defazivi! On je noseći autoritet ovog Brazila. U igri sve zavisi od njega, počinje i završava se. Igrači Brazila su čak u nekoj obavezi da mu daju loptu. On ima svoje adute, a mi svoje defanzivne - rekao je Rastavac.

Srpski plejmejker je istakao da voli situacija kao što je ova, da ekipa sama rešava svoju sudbinu.

- U ekipi vlada optimitam, uvek mora da ga bude. Iskreno, najviše volim kad je sve u našim rukama. Jako je teško, ali i dalje zavisiš sam od sebe. Nadam se da ćemo da produžimo boravak u Rusiji, pošto nam je veoma lepo ovde. Znamo koliko će biti teško, jer igramo protiv Brazila. Moramo da ih poštujemo, ali ih se ne plašimo - istakao je Tadić.

Na pitanje kako se suprotstaviti jednom od favorita za osvajanje Svetskog prvenstva, Dušan je rekao:

- Mislim da, pre svega, moramo da budemo pametni. Ne treba ići grlom u jagode, već da ih napadnemo iz pameti i mudrosti. Ne možemo da se zaletimo svi u napad i da primimo dva gola na kontru. Mora da postoji organizacije igre, pa da ih ugrozimo iz toga. Opasni su kad im se ostavi mnogo prostora - naglasio je Tadić.

Srpski as je potvrdio da je u subotu popodne, pre treninga, održan sastanak igrača između sebe, bez selektora u svlačionici.

- Sastanak je super stvar, jer jedni drugima kažemo u lice šta mislimo. To je najbolje i u životu i u sportu, da se nekrijemo i otvoreno kažemo šta mislimo. Tako mogu da se reše problemi - zaključio je Dušan Tadić.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija