• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

24.06.2018

14:15

BRIHOVO SUĐENJE JE BILO SKANDALOZNO! Dejan Stanković veruje da Srbija može da pobedi Brazil!

Fudbal

BRIHOVO SUĐENJE JE BILO SKANDALOZNO! Dejan Stanković veruje da Srbija može da pobedi Brazil!

Podeli vest

Bivši srpski fudbaler Dejan Stanković smatra da su "orlovi" žestoko pokradeni na utakmici protiv Švajcarske

Doskorašnji rekorder po broju nastupa za nacionalni tim, kojeg je pretekao Branislav Ivanović na Mundijalu, istakao je da je sudija Feliks Brih oštetio našu reprezentaciju.

- Imali smo rezultat u nogama, ali pre nego što bih se upustio u dalje komentarisanje, odmah bih se osvrnuo na Brihovo suđenje, koje je bilo skandalozno! Svi faulovi, sve sporne situacije, sve je bilo presuđivano u korist Švajcaraca, pogotovu penal o kome svi pričaju - rekao je Stanković.

Postavlja se pitanje zašto nije korišćena VAR tehnologija.

- Eto, i mediji pišu da je VAR signalizirao da se pregleda snimak i da je on na to rekao "ne". Neko ko prati fudbal i suđenje morao bi da zahvali Nemcu već na početku Svetskog prvenstva. Nažalost, sve se završilo na našu veliku štetu. Kardinalno je pogrešio, to je evidentno - istakao je bivši kapiten našeg nacionalnog tima.

Stanković ipak veruje da Srbija može do osmine finala, iako je "orlovima" u poslednjem kolu potrebna pobeda protiv Brazila.

- Dok traje takmičenje, verujem. Znam da je lako pričati, ali vraćanje na poraz protiv Švajcarske ništa nam neće dobro doneti. Što pre ga moramo arhivirati, ostaviti negde po strani. Igramo protiv strašne ekipe čije smo vrline, ali i mane mogli da vidimo na poslednja dva meča sa Švajcarskom i Kostarikom. Teško će biti, mnogo teško, ali ništa nije nemoguće. Dokle god postoje šanse, ne treba se predavati - zaključio je Dejan Stanković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija