• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.06.2018

16:08

 (VIDEO) SAMURAJI SE NIKAD NE PREDAJU! Senegal dva puta vodio, Honda spasao Japan!

Fudbal

(VIDEO) SAMURAJI SE NIKAD NE PREDAJU! Senegal dva puta vodio, Honda spasao Japan!

Podeli vest

Fudbaleri Japana i Senegala podelili su bodove, odigrali su 2:2 u meču drugog kola H grupe

Posle ovog kola jedni i drugi imaju četiri boda i dele prvo mesto u grupi. Japan u poslednjem kolu igra sa Poljskom, a Senegal sa Kolumbijom.

Senegalci su vodili u dva navrata, 1:0 i 2:1, ali se "samuraji" nisu predavali, te su izborili jedan bod i i dalje su u igri za nok aut fazu takmičenja.  Pogotke Sadia Manea i Muse Vagea anulirali su Takaši Inui i Keisuke Honda. 

Senegal je poveo uz mnogo sreće posle 12 minuta igre. Golman Japana Kavašima je posle jedne intervencije izbacio loptu samo do noge Sadija Manea od koga se praktično odbila za 1:0. Već u 34. bilo je 1:1.  Nagamoto je lepo poslužio Inuija koji je fantastičnim udarcem vratio Japance  u meč. 

Do kraja poluvremena jedni i drugi su mogli do prednosti ali promene rezultata nije bilo. Sve do 71. minuta kada je 19-godišnji defanzivac Senegala Vage vratio prednost svim timu, samo minut pošto su Japanci pogodili prečku.
Međutim, sedam minuta trajala je radost "lavova". Hodna je zamenio u igri Kagavu a šest minuta potom postavio konačnih 2:2.

JAPAN - SENEGAL 2:2 (1:1)

Strelci: Inui u 34, Honda u 78 - Mane u 12, Vage u 71. minutu 

Stadion: Jekaterinburg. Sudija: Đanluka Roki (Italija)

JAPAN: Kavašima, Sakai, Jošida, Šođi, Nagatomo,Hasabe,Haraguči, Šibasaki, Inui (od 87. Usami), Kagava (od 72. Honda), Osako. 

SENEGAL: K. Ndiaje, Sabali, Kulibali, Sane, Vage, P. Ndiaje (od 81. Ndoje), A. Ndiaje (od 65. Kujate), Gana, Ismaila, Niang (od 85. Dijuf), Mane. 

UŽIVO

Reuters

Drugo poluvreme

90'. Još četiri minuta će se igrati.

78'. GOL! Japan je opet izjednačio na 2:2. Poravnanje samurajima doneo je Honda samo šest minuta pošto je ušao sa klupe, zamenio je Kagavu.

71'. GOL! Opet vodi Senegal 2:1! Nijang je tukao i promašio, ali se onda u šansi našao levi bek 19-godišnji Vage i poslao projektil pod prečku Japanaca.

64'. PREČKA ZA JAPAN!  Inui je šutirao slično kao kod gola koji je postigao, ali nije bio precizan kao u prvom poluvremenu,  pa je pogodio prečku.

61'. Vrhunska lopta Šibasakija s desne strane, ali je bila prejaka, Osako nije mogao da stigne loptu. Propala je dobra prilika za Japan.

55'. Udarac Nijanga sa 25 metar, ali golman Japana Kavašima je odbranio. Najgore je prošao Hasebe koji je dobio udarac i krvav nos.

49'. Dobar pokušaj Osaka glavom sa desetak metara od gola, ali Ndiaje na visini zadatka.

Reuters

Prvo poluvreme

34'. GOL! Japan je izjednačio na 1:1! Nagatomo je dobio loptu na levoj strani, prepustio je Inuiju, a ovaj šutirao u dalji ugao gola Senegala za 1:1.

14'. Opet prete Senegalci, Niang je iz voleja odlično šutirao iskosa s desne strane, ali golman Japana je obranio.

12'. GOL! Vodi Senegal 1:0. Mane je natrčao na jednu odbijenu loptu posle intervencije golmana Kavašime, odlično reagovao i smestio je u mrežu za ekspresno vođstvo "lavova"! 

6'. Sabala sa šutirao sa distance, ali mu je lopta malo prešla preko noge, pa je otišla preko gola. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija