• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.06.2018

23:17

(FOTO) ODAVDE DO VEČNOSTI! DA SE NAJEŽIŠ - selektor Krstajić poslao moćnu poruku navijačima pred Brazil!

Fudbal

(FOTO) ODAVDE DO VEČNOSTI! DA SE NAJEŽIŠ - selektor Krstajić poslao moćnu poruku navijačima pred Brazil!

Podeli vest

Selektor Srbije Mladen Krstajić poslao je navijačima moćnu poruku pred odlučujući meč u E grupi sa Brazilom (sreda, 20.00, RTS1)

"Orlove" pobeda vodi u osmini finala Mundijala. Ni najveći optimisti ne veruju u takav ishod, ubeđeni su navijači da je pred igračima nemoguća misija, jer je Brazil favorit za osvajanje Svetskog prvenstva.

Ali, ako selektor Srbije Mladen Krstajić veruje u svoje pulene, ako je uveren da mogu da pobede Nejmara i društvo, zašto onda mi da sumnjamo.

- Odavde do večnosti! - napisao je selektor pored fotografije na Instagramu i poručio navijačima da veruje u pobedu, da veruje da "orlovi" protiv Brazila mogu da uđu u istoriju.

Na fotografiji su najbolji fudbaleri Srbije u trenucima slavlja, kapiten Aleksandar Kolarov kako proslavlja pogodak protiv Kostarike, momenat kada je Branislav Ivanović postao rekorder po broju nastupa u nacionalnom timu, naravno, srpski navijači i srpske trobojke... - jednostavno, svi sa kojima je Krstajić radio celog života i sa kojima je došao do Brazila, a koji prikazuju duh zajedništva.

Srbijo - veruj kao selektor!

Odavde do večnosti...
A post shared by Mladen Krstajic (@mladenkrstajic20) on Jun 24, 2018 at 12:30pm PDT



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milorad Culibrk

pre 5 godina

Gos.Krstaicu visoko cenim Vas optimizam. to je odlicno. Moje laicko pitanjje glasi;'' Zasto ste 75 min.protiv Svajcarske ponasali kao kukavica. Sudija,nekorektan protivnik,nije i ne moze biti opravdanje.'' Morate biti hrabri na terenu a ne izvan njega. Srecno.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Можемо против Бразила... - Неможемо против ФИФА - мафије...!!

Zoran Milosavljvić

pre 5 godina

Lalo jel si gledao utakmicu. Ko je bio bolji, brži, organizovaniji?

banat1952

pre 5 godina

Bolje pitaj Krstajica da li je gledao utakmicu, i usput ga priupitaj cime je zasluzio mesto selektora. Gde se to on pokazao kao trener.

Bg

pre 5 godina

Ljudi, ne dizimo tenziju kao da smo vec pobedili. Spustimo loptu i samo hrabro i pametno.

Alhemičar

pre 5 godina

Fudbaleri , samo se borite srcem i dušom na terenu , budite kao jedan , lopta je okrugla kako za nas tako i za njih i oni kao i mi imamo 11 igrača na terenu , na ovakvim utakmicama se pokazuje ko smo i što smo -KO SME TAJ MOŽE, KO NE ZNA ZA STRAH TAJ IDE NAPRED.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija