• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. T.

25.06.2018

11:55

INFORMER U RUSIJI! Mitrović i Stojković u glas: KO NE VERUJE U POBEDU, NEKA IDE KUĆI!

Fudbal

INFORMER U RUSIJI! Mitrović i Stojković u glas: KO NE VERUJE U POBEDU, NEKA IDE KUĆI!

Podeli vest

Srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Vladimir Stojković poručili su da svako ko ne veruje u pobedu nad Brazilom, može odmah da se spakuje i vrati kući iz Rusije

Mitrović i Stojković su ubeđeni da Srbija može da pobedi Brazil u meču 3. kola grupe i da na taj način prođe u osminu finala Mundijala.

- Iskreno, da ne verujem u pobedu, spakovao bih stvari i otišao, a isto bi uradili i saigrači. Danas svako svakog dobija, Hrvati su savladali Argentinu, recimo, favoriti ovde ne dobijaju lako. Kostarika i Švajcarska su pokazale da može da se igra sa Brazilom i ja sam ubeđen da ćemo ih izbaciti - poručio je Mitrović.

Golman Stojković smatra da reprezentacija Srbije ima istorijsku šansu da ostvari rezultat koji će se dugo pamtiti.

Mislio sam da je penal!Aleksandar Mitrović tvrdi da je bio čist penal nad njim na meču sa Švajcarskom i još ne može da se pomiri sa tom sudijskom krađom.
- Oborili su me, nisam mogao da dođem do lopte. Pokušavao sam, jedini sam gledao loptu... Ne znam kako je dosuđen kontrafaul. Kada je svirao, ja sam mislio da je penal. Nije mi bilo jasno - istakao je Mitrović.

Prvi put otkako sam u reprezentaciji sam osetio da je cela Srbija uz nas! Veoma mi je drago zbog toga i to je još jedna obaveza, vetar u leđa, jer ne vidim nijednu osobu u Srbiji koja ne veruje da možemo da napravimo čudo. Mi moramo da se zahvalimo Bogu što nam je dao šansu da izbacimo Brazil sa Svetskog prvenstva. Ako ima nekog ko u taj uspeh ne veruje, može odmah da ide kući - istakao je Stojković.

Čuvar mreže "orlova" je poručio da je spreman i da odbrani jednaesterac Brazilcima.

- Njihovi najbolji šuteri su Kutinjo i Nejmar, a ako bude penal, spreman sam da ga odbranim - rekao je Stojković.

Golgeter Aleksandar Mitrović, najbolji strelac reprezentacije, dodao je da su Srbi navikli da do svakog uspeha dođu težim putem.

- Ne mogu oni nas da obore onoliko puta koliko mi možemo da ustanemo! Daćemo sve od sebe, borićemo se do poslednjeg minuta, da svakog Srbina učinimo ponosnim. Nikada nije bila ovako pozitivna atmosfera posle nekog poraza i ovakva očekivanja kao sad. 

On je dodao da je, po njemu, najbitnije da ekipa odigra pametno protiv Brazila tokom svih 90 minuta.

- Mislim da je veći pritisak na Brazilcima, jer oni nisu navikli na ovu situaciju, da mogu da ispadnu u prvom krugu, dok mi nemamo šta da izgubimo. I smatram da što duže budemo u igri, da će nam rasti šanse za prolaz dalje. Treba biti pametan, dati sve od sebe i uz malo sreće i božije pomoći, možemo da pobedimo - zaključio je Aleksandar Mitrović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milorad Culibrk

pre 5 godina

Mitrovicu a zasto nidte ustajali bar jednom vise nego sto su vas Svajcarci rusili???

Nile

pre 5 godina

Ja verujem u pobedu i to jedno bar 7-0 za Brazil!

Ivan Sony

pre 5 godina

Aman, pa ovi nasi stoje kao kaktusi po terenu, o cemu mi pricamo?

ziva

pre 5 godina

zivela SRBIJA bori te se lavovi do zadjenje kapi krvi

Boze pravde

pre 5 godina

Pogledaj dom svoj Andjele i skini paucinu sa ociju

Zrne

pre 5 godina

Ko ne vjeruje u pobjedu neka jede kolače. Marija Antoaneta ( završen citat)

željko

pre 5 godina

Nema potrebe za bilo kakvom podelom u reprezentaciji,svi vi idete kući posle utakmice sa Brazilom.

Serbia Felix

pre 5 godina

Nejmar je brate nejmar ali to foliranje i glumatanje,lik je teatralni Indijanac i msm da kvari priču u timu Brazila..Samo ga gazite,baletan će da čuva noge od 200milki i ako im zabijemo prvi gol onda hrabro u odbranu i da im puknemo 2/3 dobre kontre ko Meksiko Nemcima jedna će da upali na 2-0 za nas Brazil bi se raspao nacisto

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija