• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.06.2018

17:34

SAMO SE TI NADAJ! Žezus o meču sa Srbijom: Valjda neće biti kao 2015!

Fudbal

SAMO SE TI NADAJ! Žezus o meču sa Srbijom: Valjda neće biti kao 2015!

Podeli vest

Brazilski fudbalski reprezentativac Gabrijel Žezus rekao je da se nada da će ishod utakmice sa Srbijom na Svetskom prvensvu u Rusiji biti drugačiji od onog pre tri godine na Svetskom prvenstvu za omladince

Omladinska reprezentacija Srbije je u junu 2015. godine u finalu Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu posle produžetaka pobedila Brazil sa 2:1, golom Nikole Maksimovića u 118. minutu.

- To je bila veoma teška utakmica za obe ekipe, a oni su postigli gol u samoj završnici. Nadam se da će ovoga puta rezultat biti drugačiji - rekao je Žezus.

Fudbaleri Brazila i Srbije igraju u sredu od 20 časova u Moskvi, utakmicu trećeg kola Grupe E na Svetskom prvenstvu.

Na tabeli, Brazil i Švajcarska imaju po četiri boda, Srbija ima tri, a Kostarika je bez bodova. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

I JA MISLIM DA ĆE BITI DRUGAČIJI REZULTAT. 2:0 ZA NAS.

Serbia Felix

pre 5 godina

Neka kidaju svi kao jedan 200℅ svih 90min i dobićemo ih..Da li bomba Kolarova ili Mitar glavom ili Tadić neku majstoriju ne bitno je bitno je da pobedim..Neka nas sreća prati i Božija pomoć za onu kradju koju smo doživeli protiv onih nakaza..Da pobedimo i zapusimo usta svim ustašama i gubavim sipcima koji su pljuvali po nama danima..Ajmo Srbi..

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija