• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.06.2018

18:45

NOVA SKANDALČINA U REŽIJI FIFA! Vređanje Srbije Šaćirija i Džaku košta 20.000 franaka!

Fudbal

NOVA SKANDALČINA U REŽIJI FIFA! Vređanje Srbije Šaćirija i Džaku košta 20.000 franaka!

Podeli vest

Skandal! Granit Džaka, Đerdan Šaćiri i Stefan Lihtštajner mogu da igraju protiv Kostarike u trećem kolu E grupe Svetskog prvenstva u Rusiji, jer su zbog sramnih provokacija kažnjeni samo novčano

Švajcarski reprezentativci su golove postignute protiv Srbije (2:1) slavili tako što su sklapali dlanove u obliku "dvoglavog orla", što je jasna politička provokacija. Svima osim Svetskoj fudbalskoj federaciji!

Naime, FIFA je posle skandaloznog slavlja pokrenula postupak protiv Švajcaraca, pretila im je suspenzija, ali su na kraju samo novčano kažnjeni!

Moraće da plate po 10.000 švajcarskih franaka Džaka i Šaćiri, dok će 5.000 platiti Lihtštajner - toliko košta ruganje Srbiji.

FIFA pokazivanje dvoglavog orla kao simbol velike Albanije od strane švajcarskih fudbalera ne smatra političkom provokacijom, nego nesportskim ponašanjem. Zbog toga lažni Švajcarci nisi supendovani, nego samo upozoreni zbog nesportskog ponašanja koje se kosi sa principima fer-pleja. 

Ne treba zaboraviti ni to što je Šaćiri na jednoj kopački imao zastavu nepostojeće države Kosovo.

Švajcarska igra treći meč u grupi protiv Kostarike u sredu od 20.00 časova u isto vreme kada Srbija igra odlučujuću utakmicu sa Brazilom u istoj grupi. 

(FOTO/VIDEO) CEO SVET BRUJI O SKANDALIMA: Srbija pokradena, Šaćiri i Džaka provocirali!

EVO ZAŠTO SU ŠVAJCARCI BESNI: Šaćiri obećao, pa SLAGAO celu državu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SRAMOTA

pre 5 godina

Sada oni treba da tuže FIFA-u za diskriminaciju na Evropskom sudu zato jer ih je kaznila a pokazali su svoje simbole države Albanije a ne neke nacističke....?

caslav

pre 5 godina

a znaju li oni šta su, albanci, kosovari, imaju srpsko državljanstvo i igraju za švajcarce,...ja ću vam reći šta su, oni su šipci=dripci.

nije pošteno

pre 5 godina

a kad vi mašete sa tri prsta onda nikom ništa

PITANJE

pre 5 godina

Šta kaže na kraju FIFA da li je sudac pogrešio ili nije da li je bio faul u napadu ili nije da li Srbi kukaju sa prvom ili su samo kukavice a?

Nile

pre 5 godina

Nema tu šta da kaže kad je sudac ispravo odlučio da je bio faul u napadu srpskog fudbalera kojeg je posle u padu srušio albanski i tako bi bilo i da je gledao VAR i nema tu šta da se priča sem da dušmani uživaju u srpskom kukanju ko šta će uživat u neviđenom porazu od Brazila.....

Milan233

pre 5 godina

Dobogda se raspala fifa.Bagra potplacena,mafija.Nadam se da Svicarska nikad nece nikoga pobijedit.

Srbin

pre 5 godina

Lepo se spakuju koferi i vrati se dostojanstveno u Srbiju. Oterati barabe u PM

mate

pre 5 godina

Ne brini, pakujete kofere več poslije sljedeće utakmice, a možete i odmah. Okrenuli ste i neutralne Švicarce protiv sebe. Šta se niste dogovorili s njima, da vam mogu dati golove svi, samo ne Albanci u njihovim redovima? Jel bi onda bio problem trener Hrvat?

Mare

pre 5 godina

Zar smo ocekivali drugacije,ne razumem sto im pridajemo toliku paznju

Slobodan

pre 5 godina

Sramota je preslaba rec za ovo sto rade. Pre ce biti drumska pljacka kako su rekli Lineker i Rio Ferdinand. Svi znaju da je u pitanju simbol velike Albanije i to nije politicka provokacija po FUFi pardon FIFi. A zastava iz prvog svetskog rata jeste politicka provokacija. Mozda jesmo mala zemlja ali glupi i neobrazovani sigurno nismo. Istorija nas uci, imperije su propadale uvek kada su se smatrale najjacim....

smradine

pre 5 godina

sramota, oni nam se podsmevaju, nas kaznili vise nego njih, to je cista zaje...ban.. ja..., ja neznam sto uopste mi igramo, kad nas stalno ponizavaju i istresaju se na nama!!! treba izaci iz te fasisticke organizacije FIFA !!!

Larry23

pre 5 godina

I šta se sad čudite?! Kao niste znali da će nas više da kazne nego šiptare?! Daj bre, smešni ste! Otvoreno nas je.u u mozak i smeju nam se u lice!

Mance70

pre 5 godina

Naši bi trebali da u sredu obuku majice na zagrevanju sa natpisom Kosovo je Srbija,pa neka nas kazne.Mislim napokon treba ds shvatimo Samo sloga Srbina spašava,a sve izdajice tzv.Brankovici(Jeremić,Djilas,Jankovic i ostali) za Albaniju njihovu državu isterati.ZIVELA SRBIJA

istina

pre 5 godina

I posle kao vi fini ne provocirate uvek prvi provocirate posle vam svi drugi krivi

Sasa Stojkovic

pre 5 godina

Mi treba da se borimo i da alarmiramo naše prijatelje iz sporta u celom svetu. I da pitamo sta je pravda i gde je.

jovo

pre 5 godina

Dokle? Sta su zeleli to su postigli.Opet su nas isprovocirali .Sve skupa gore smo prosli sa kaznama nego oni.Kada ce mo imati jednom odgovorne ljude koji ce biti u stanju da predvide ovakve stvari a nije to tesko predvideti?Kada se ovakve stvari dese pravimo halabuku da nam se svet smeje.Sve je tacno sto je receneo i napisano ali koga to interesuje?Ko se seca Vujadina Boskova posel jedne kradje u Spaniji ?Gospodin Boskov je finim manirima sve preokrenu u nasu korist ,ne odmah ali kasnije su se videli razultati njegovog ponasanja,Ovo rukovodstvo FSS nije na tom nivou..Gospodo pamet u glavu idite ispred njih pa ce biti nesto od nas.

Draško

pre 5 godina

Глупост је причати о симболима албанских фудбалера. Зар не би требали причати о томе како смо се кукавички бранили од 6.минута првог полувременадо краја утакмице. Изгубили смо 100% заслужено. Показали смо да се не боримо свим срцем за Србију, а Албанци су пружили максимум за туђу репрезентацију. Време је да престанемо бити нереални, да пустимо недосуђени пенал на миру и да размишљамо како дати максимум против Бразила, па да се пакујемо и вратимо кући где и припадамо. Било је лепо видети наше фудбалере, а да неће проћи даље знали смо чим смо видели састав наше групе.

aliens

pre 5 godina

Protiv Brazila natpis fak fak nato pakt i skota najvise konzulsku mu .

Slavimir Mitic

pre 5 godina

ovo je jos jedan dokaz FIFA-MAFIJE Reglement pod tackom tom ukazuje na novcanu Kaznu i Suspendiju ili Igrace Kazniti sa dve Utakmice neigranjem,ali vidi se jedan mafijas Blatter otisao drugi jos Veci-Mafijas je dosao na Red .DA SE JA PITAM SUTRA BIH PRVIM AVIONOM ZA BEOGRAD CELA REPREZENTACIJA PA NEKA IGRA FIFA SA BRAZILOM ZADNJU UTAKMICU U MOSKVI I OSVOJI TRI BODA U SVOJU KORIST JER TO SE SADA TREBA URADITI NA INAT SVOJ NAPUSTITI SP.A KOMSIJE ZA KRST I DOM SPREMNI NIKADA NISU KAZNJENI KAKO TREBA JER LOVA RADI U FIFI SRAMNO JE SVE OVO A ZA UTAKMICU U BG PROTIV ALBANIJE DA NE PRICAMO .FIFA SHAME YOU FOR YOUR WORK ON THE WORLD

Serbia Felix

pre 5 godina

Kako su ružni jbt znači odvratnijeg naroda na planeti,nema..

Dejan

pre 5 godina

Trebalo ih je pobjediti, pa neka oni misle o nama, a ne dati go pa se povući u rupu...

Vlado

pre 5 godina

Hajde bre dosta sr... Da je neko od naših kažnjen sa tim iznosom, novine i TV bi brujale, kako su velike kazne i kako nas svi mrze!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija