• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.06.2018

22:33

SAMPAOLI JE BAŠ OPTIMISTA: Protiv Nigerije prvo od pet finala!

Fudbal

SAMPAOLI JE BAŠ OPTIMISTA: Protiv Nigerije prvo od pet finala!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Horhe Sampaoli istakao je da će njegova ekipa protiv Nigerije igrati prvo od pet finala na šampionatu u Rusiji

Utorak je dan D za reprezentaciju Argentine. "Gaučosima" ni pobeda ne garantuje prolaz dalje, već zavise i do utakmice Island - Hrvatska, ali Sampaoli najavljuje bolje dane.

Čovek koji je označen kao glavni krivac i gotvo da je bio pred smenom posle opraza od Hrvatske, veruje da će Argentina proći u finale!

- Oba tima će učiniti sve za plasman u osminu finala, i mi i Nigerija. To će ovaj meč učiniti jako atraktivnim. Nedelja za nama bila je teška, izgubili smo od Hrvatske, ali ja sam uveren u pobedu. U utorak ćemo ispisati istoriju - uveren je Sampaoli.

Ono što je novinare posebno zanimalo jeste spekulacija da su iskusni igrači, pre svih Havijer Maskerano i Lionel Mesi na poslednjem treningu zahtevali od selektora da napravi određene promene. Sampaoli nije želeo direktno da odgovori da li su medijski natpisi istiniti...

- Imam tim u svojoj glavi, ali ne mogu da vam ga kažem jer još nisam rekao ni igračima. Uvek razgovaram sa mojim igračima i pomoćnicima. To je normalno. Kroz karijeru mnogo sam naučio od mojih igrača -  rekao je Sampaoli, ali činjenica da je na konferenciju poveo rezervnog golmana Franka Armanija, govori da je Vili Kabaljero najverovatnije iszgubio mesto među stativama.

Na kraju, iskusni stručnjak je pokazao da je veliki optimista, ne samo kada je u pitanju ovaj meč protiv Nogerije, već i naredni, za koje je ubeđen da će doći...

- Ovakve utakmice igraju se srcem. Uradićemo sve što je do nas da pobedimo i prođemo dalje. Igramo prvo od pet finala. Uveren sam da ćete sutra videti najbolju Argentinu na ovom Svetskom prvenstvu - zaključio je Sampaoli.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija