• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.06.2018

23:07

(FOTO) SKANDAL! ŠIPTARI BI FUDBALSKU "VELIKU ALBANIJU"! Albanci ne prestaju sa provokacijama!

Fudbal

(FOTO) SKANDAL! ŠIPTARI BI FUDBALSKU "VELIKU ALBANIJU"! Albanci ne prestaju sa provokacijama!

Podeli vest

Portparolka FS Albanije Jona Derviši poručila da će jednog dana svi fudbaleri iz Albanije, Makedonije i Preševske doline igrati za jednu reprezentaciju

Šiptari ne prestaju s bolesnim provokacijama! Nakon što su švajcarski reprezentativci Đerdan Šaćiri i Granit Džaka na utakmici sa Srbijom pokazivali dvoglavog orla, iz Fudbalskog savez Albanije poručili su da će jednog dana imati reprezentaciju "velike Albanije"!

Portparolka FS Albanije Jona Derviši u izjavi za Preševsku informativnu agenciju izjavila da će jednog dana za Albaniju igrati fudbaleri Makedonije i Preševa.

- Duboko u srcu potpuno verujem da ćemo jednog dana igrati pod jednom zastavom i da će svi naši fudbaleri sa Ilirskog poluostrva, iz Albanije i Makedonije igrati za jednu reprezentaciju. Naravno, ne mogu da zamislim taj tim bez igrača iz Preševske doline - rekla je Jona Derviši.

Ništa ne krije
Velika Albanija, naravno. U svakom albanskom srcu ove granice su jasne. Ovo smo mi. Prihvatili vi to ili neJona Derviši, portparolka FS Albanije

Meč za ponos

Ona je potom nastavila da provocira i doliva ulje na vatru, veličajući pobedu Švajcarske nad "orlovima" u Rusiji.

- Nije to bio normalan meč, to je bio meč za ponos. Albanski orlovi skriveni pod kišobranom zvanim Švajcarska uspeli su da polete visoko i pošalju Srbima poruku da se mi borimo mirom, a ne ratom - nalupetala se Dervišijeva.

Ona je putem Fejsbuka poručila da FIFA nema na osnovu čega da kazni Šaćirija i Džaku i da je FSS džaba uložio žalbu.

facebook

- Mnogi Sloveni sa različitih adresa vređali su me i pretili privatnim porukama na društvenim mrežama zbog mojih izjava. Ne znam zašto su toliko pogođeni, jer nisam nikoga vređala. Zato se ne bojim nikoga. Moja želja i san svih Albanaca je da jednog dana budu ujedinjeni. Zahtev za kažnjavanjem dvojice Albanaca nije fer. Simbol koji su pokazali oslikava njihovo poreklo i ništa drugo. Tu nema provokacije - napisala je Jona.

Ljubi Morinu

Iako se nalazi na visokom položaju u FS Albanije, ona ni u jednom trenutku nije pokušala da stiša tenziju.

facebook

Na Fejsbuku često ističe desničarske stavove, zagovara bolesnu ideju o "velikoj Albaniji", a među slikama stoji i fotografija drona iz Beograda, na kojem visi zastava ove izmišljene države. Uz sliku piše:

- Velika Albanija, naravno. U svakom albanskom srcu ove granice su jasne. Ovo smo mi. Prihvatili vi to ili ne.

Na njenom profilu nalaze se i slike teroriste Ismaila Morine, koji je pustio pomenuti dron u Beogradu, a uz to, na nekoliko slika pozira pokazujući albanskog orla, koji simbolizuje "veliku Albaniju".

facebook


facebook





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
caslav

pre 5 godina

E neka sada naši fudbalski eksperti podnesu prijavu FIFI zbog ove izjave....

Nikola

pre 5 godina

Udaces se ti za nekog naseg gedzu kad dodje dole sa 2000e

mica

pre 5 godina

Xasto jpj nasi ne odgovore da ce se to desiti kad na onoj svari rodi grozdje?

Medi

pre 5 godina

Neočekivano SRBI ĆE GRADITI NAJVEĆI PROJEKAT U ISTORIJI HRVATSKE: Razlog za ovo je... Pa nećete verovati!

Milo

pre 5 godina

E kako li će ta repka posle gazit srpsku e kakve li će to tek sramote biti..........

Vlah alija

pre 5 godina

Opa ova jona je dobra ko grom znali ko gde izlazi

Pfc

pre 5 godina

Kad vas jednom bude ostavila amerika, kad vas jednom budemo satrali, ne da nece biti velike albanije, nego nece biti vise ni albanaca. Ja ne znam da li to ova zena razume???

Zg

pre 5 godina

Kaj ste vi toliko optereceni Albancima ??? Zivite svoj zivot

Aleksandar

pre 5 godina

Ovo je sramota za svajcarsku sto im igraju siptari. I sto niko ne spominje da je svajcarska igrala nego albanija. I oni se sad stide ko im je u reprezentacij.

Aleksa Veliki

pre 5 godina

Lepa siptarka , zla sudbina , doci ce i ona na Srpski ..... , mislim ponos

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija