• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blick.ch

26.06.2018

09:05

ŠIPTARSKA MAFIJA PLAĆA KAZNE DŽAKI I ŠAĆIRIJU! Albanci doniraju novac za lažne Švajcarce!

Fudbal

ŠIPTARSKA MAFIJA PLAĆA KAZNE DŽAKI I ŠAĆIRIJU! Albanci doniraju novac za lažne Švajcarce!

Podeli vest

Skandaloznu kaznu FIFA, koja je provokatore lažne Švajcarce Granita Džaku i Đerdana Šaćirija, udarila samo po džepu, platiće albanska dijaspora 

Granit Džaka i Đerdan Šaciri su zbog pokazivanja albanskog orla kažnjeni sa po 10.000 franaka, dok će kapiten Stefan Lihtštajner morati da plati 5.000 švajcarskih franaka. Kako prenosi tamošnji Blik navijač iz Njujorka, Albanac Rilind Reka, pokrenuo je internet kampanju na Tviteru i Fejsbuku da se skupi novac za plaćanje kazne.

Tokom noći prikupljeno je više od  8.000 američkih dolara.

- Doneli ste celoj Švajcarskoj i Albancima širom sveta sreću i radost. Molim sve, odvojite momenat i podržite ih - poručio je navodni navijač. 

Čak je i ministar trgovine takozvane države Kosova Bajram Hasani istakao da će odvojiti deo ovca od plate kako bi pomogao da se plati kazna FIFA. 

- Ne postoji novac za emocije koje su Džaka i Šaciri poklonili svima kada su slavili sa simbolom albanskog dvoglavog orla. Oni su kažnjeni samo zbog toga što nisu zaboravili svoje korene. Svi znamo da oni mogu da plate kazne, ali nije to poenta. Osećaj ponosa koji su nam doneli pobedom nas obaveze da im pomognemo. 

Dok su Šaćiri i Džaka zbog provociranja navijača u Srbiji simbolom albanskog orla kažnjeni samo  po 10.000 franaka predsednik FSS Slaviša Kokeza, kao i selektor Srbije Mladen Krstajić kažnjeni su sa po 5.000 hiljada franaka, dok će savez zbog diskriminišućih parola na tribinama kako je FIFA navela i ubacivanja predmeta na teren morati da plati 54.000 švajcarskih franaka.

Albanci koji su pokrenuli akciju planiraju da uruče novac FS Švajcarske. Ukoliko ga oni ne prihvate, doniraće ga humanitarnoj organizaciji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Mi dobro kao nacija mora da se zapitamo koliko nas bi to uradilo i posle kukamo ma gde ih bilo na svetu oni su slozni i ujedinjeni u cilju !!!Zato nam je ovako kako nam je

miki delija

pre 5 godina

prodavajuci drogu trovajuci narod po evropi i sve ostalo prostitucijom oni zaradjuju ogroman novac i daju ga americkim lobijima odlicno ih poznajem 37 godin a sam radio sa njima i bio u toj zemlji

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija