• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: FIFA

26.06.2018

12:41

SERGEJ SKOVAO PAKLEN PLAN ZA BRAZILCE: Znam kako razmišljaju i koje su im slabosti, čeka nas meč života!

Fudbal

SERGEJ SKOVAO PAKLEN PLAN ZA BRAZILCE: Znam kako razmišljaju i koje su im slabosti, čeka nas meč života!

Podeli vest

Sergej Milinković Savić zna kako Brazilci razmišljaju, uveren je da imaju slabosti koje "orlovi" u sredu mogu da iskoriste (20.00, RTS1)

Srbija mora da pobedi Brazil, ako želi u osminu finala, a mlada zvezda "orlova" kaže da ih čeka meč života.

- Moramo da zaboravimo sve što je bilo i okrenemo se meču života. Nemaš puno prilika da igraš protiv Brazila. Igrao sam protiv njih na Novom Zelandu, ali sada je nešto drugačije, viši nivo sa iskusnijim igračima. Tada je Srbija uspela da isfrustrira Brazil za titulu i to mi je pozitivna slika pred novi duel - rekao je sa sajt FIFA Sergej Milinković Savić

Svi hoće da daju gol, sa manje koncentracije na odbranu. Probaćemo da ih ugrozimo iz kontri, jer napadaju sa mnogo igrača visoko. To bi mogla da bude naša šansaSergej Milinković Savić

U "A" timu reprezentacije Srbije sada ima dosta igrača iz šampionske generacije sa Novog Zelanda. Uz Sergeja su Miloš Veljković, Predrag Rajković, Marko Grujić i Andrija Živković, što je prednost "orlova" smatra vezista Lacija. Uverava da petostruki svetski šampion ima mane. 

- Ovaj brazilski tim ima slabosti, igram sa nekoliko Brazilaca u klubu i znam kako oni razmišljaju. Svi hoće da daju gol, sa manje koncentracije na odbranu. Probaćemo da ih ugrozimo iz kontri, jer napadaju sa mnogo igrača visoko. To bi mogla da bude naša šansa - kazao je vesita Srbije. 

U čudo veruju i srpski reprezentativci  Adem Ljajić i Dušan Tadić, koji očekuje duel sa jednim od najboljih bekova današnjice. 

- Marselo je bez sumnje jedan od najboljih na svetu. Ali, svaki duel na terenu će biti važan. Koncentrisan sam na svoju igru, i kako da im zapretimo. Ključno je da svaki igrač insistira na dobijanju svakog duela na svojoj poziciji. Tako možemo da prebacimo ravnotežu na našu stranu - rekao je Tadić

Ljajić veruje da Srbija ima kvalitet kojim može da parira Brazilcima.

- Brazil je jedan od glavnih favorita celog turnira, ali fudbal zna da bude senzacionalan i nikad se ne zna šta može da se desi. Imamo kvalitetan tim i možemo da ih ugrozimo. Daćemo sve od sebe i nadam se da može čudo da se desi - kazao je  Ljajić




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija