• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

27.06.2018

07:00

(VIDEO) ŠTO BI NEJMAR MORAO DA ZNA KO JE MITROVIĆ?! Rambo o šansama Srbije protiv Brazila!

Fudbal

(VIDEO) ŠTO BI NEJMAR MORAO DA ZNA KO JE MITROVIĆ?! Rambo o šansama Srbije protiv Brazila!

Podeli vest

Legenda srpskog i brazilskog fudbala Dejan Rambo Petković smatra da "orlovi" moraju da nametnu svoj način igre i svojim kvalitetima zaustave "selesao"

Srbija, ukoliko ne želi da završi takmičenje posle grupne faze, mora da pobedi Brazil. Glavno pitanje je kako?

Informer

- Srbija mora da da gol više! Da šutne na gol i da zatrese mrežu. Ja neću izgubiti samo ako i Srbija i Brazil prođu dalje. Šansa za tako nešto je mala, ali postoji - rekao je Rambo srpskim novinarima.

Na koji način puleni selektora Mladena Krstajića mogu da ugroze glavnog favorita za osvajanje Mundijala.

- U fudbalu postoji favorit na papiru. Ako izađeš između četiri linije i ne pokažeš to unutar terena, sve pada u vodu. Ako Brazilci budu inspirisani dobiće utakmicu. Ako im se Srbija ne nametne svojom čvrstinom, borbenošću, dobrom defanzivom, ugrožavanjem iz prekida, Brazilcima će lakše biti da svoj talenat, umetnost i improvizaciju sprovedu u delo. Ako Srbija bude radila sve to što treba da radi, okretaće šansu u svoju korist - istakao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Popularni Peći, kako ga zovu u Brazilu govorio je i o dosadašnjim izdanjima "selesaa" na Mundijalu.

- Brazilski mediji pišu o tome da Brazil nije dobro odigrao prvu utakmicu, zadovoljni su drugim poluvremenom utakmice protiv Kostarike. Oni su tu utakmicu zaslužili da pobede 6:0, ali su golove dali tek na kraju. Ta utakmica im je vratila samopouzdanje. Zato i nisam voleo da Srbija bude protivnik Brazilu u trećoj utakmici. Želeo sam da Srbija pobedi Švajcarsku pa da onda protiv Brazila odlučuje ko će biti prvi - objasnio je Petković.

Govorio je Rambo i o tome što je Nejmar nedavno rekao da ne zna ko je Aleksandar Mitrović.

- Ja to nisam video, pitanje je da li je to rekao, i kada je to rekao... Da li pred početak Mundijala ili pre šest meseci? Što bi Nejmar morao da zna, ne igra Premijer ligu, ne prati i to je sasvim normalno. Sad sigurno zna za Mitrovića, sigurno je video njegov gol. Video je i penal nad Mitrovićem koji sudija nije svirao, video je i dve šanse koje je Mitrović promašio protiv Kostarike... Sad svi znaju za Mitrovića, ne samo Nejmar. I ne samo za Mitrovića, nego i za druge srpske igrače - zaključio je Rambo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija