• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.06.2018

22:48

TADIĆ: Srbijo, možeš da budeš ponosna!

Fudbal

TADIĆ: Srbijo, možeš da budeš ponosna!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Dušan Tadić smatra da su "orlovi" odigrali dobar turnir i da bi navijači trebalo da budu ponosni na igru državnog tima na Mundijalu

Tadić u porazu od Brazila (2:0) žali za propuštenim prilikama Aleksandra Mitrovića u drugom delu igre, kada je mogao rezultat da se izjednači.

- Imali smo šanse, sve bi bilo drugačije da smo jednu iskoristili. Srbija treba da bude ponosna na nas - rekao je Tadić i istakao da je poraz od Švajcarske odlučio plasman Srbije na Svetskom prvenstvu.

Tadić je poručio da je napravljena odlična atmosfera u nacionalnom timu.

- Želeli smo najbolje, disali kao jedan, to se videlo na svakom koraku. Trudili smo se, selektor je stvorio dobar duh i atmosferu. Krivo nam je što nismo uspeli da se plasiramo u osminu finala - zaključio je on.

Bio je Tadić raspoloženiji nego posle meča sa Švajcarskom.

-  Nije isto izgubiti od Švajcarske i od Brazila. Mislim  smo protiv njih mogli da uzmemo najmanje bod, nije trebalo da izgubimo. Borili smo se za našu državu. Bitno je da ostanemo na okupu, potrebno je i iskustvo i mladost.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ponos

pre 5 godina

Ko da bude ponosan na vas? Sam kazes da je utakmica sa Švajcarskom odredila sve. Da li ste vi ponosni na sebe u toj utakmici? Budite iskreni: U stranim klubovima se igra, trči i bori za velike pare, u reprezentaciji za slavu, koju mislite da imate, a čuvate noge. Tamo trcite, trcite, a u reprezentaciji, kako golubi gaćani.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Слаба кондиција...Слабе припреме...Имали сте снаге за 55 минута игре...Тако се не иде на СВЕТСКО ПРВЕНСТВО....Шта сте радили на припремама...?! Кад се иде на светско првенство: Трчи се 120 минута...! Јесил* ме разумео мали...!! Трчи се... 120 минута...!!

Izbori 2024

Vesti

Pucaju u Srbe, prebijaju našu decu... Petković: Kriminalizacijom severa KiM, Kurti opravdava nasilje nad srpskim narodom
Politika

Pucaju u Srbe, prebijaju našu decu... Petković: Kriminalizacijom severa KiM, Kurti opravdava nasilje nad srpskim narodom

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti uporno pokušava da, kriminalizujući sever KiM, nađe opravdanje za fizičko i pravno nasilje koje sprovodi nad srpskim narodom, previđajući namerno da je i po zvaničnim statistikama koje je vodila policija u Prištini sever KiM bio najbezbedniji deo pokrajine.

07.05.2024

10:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija