• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl.T.

27.06.2018

23:16

SERGEJ OCENIO SVOJ NASTUP NA SP: Na skali od 1 do 10 zaslužio sam 7,5 ili 8!

Fudbal

SERGEJ OCENIO SVOJ NASTUP NA SP: Na skali od 1 do 10 zaslužio sam 7,5 ili 8!

Podeli vest

Budući najskuplji srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić nije opravdao igrama na Mundijalu velika očekivanja javnosti, ali on smatra da je igrao dosta dobro na turniru

Srpski novinari su posle poraza od Brazila (2:0) pitali Milinković-Savića da sam oceni svoj nastup na Svetskom prvenstvu, a on je rekao:

- Na skali od 1 do 10, igrao sam za 7,5 ili osam! U svaku utakmicu ulazim da odigram bolje nego u prošloj, tako sam zadovoljan kako je bilo u prvoj, ne toliko u drugoj, dok sam u trećoj dao sve od sebe - nasmejao se Sergej.

On je istakao da ekipa može da bude zadovoljna učinjenim na Mundijalu.

- Mislim da smo dali sve od sebe. Borili smo se, probali da prođemo dalje. Mnogo je meč sa Švajcarcima ostavio traga... Možemo podignutih glava da idemo kući - zaključio je Sergej Milinković-Savić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 5 godina

U kom filmu je ovaj covek..?? Od 1-10 jedva da dobijes 3 i to zato sto si morao nesto malo i da pretrcish. Ko je tebe napumpao kao igraca da mi je samo znati. Koliko je tebe Muslin provalio , kapu mu do zemlje skidam.

Alex

pre 5 godina

Zasluzio si ti da ne ides u Rusiju...Muslin bese u pravu..

steva

pre 5 godina

sram te bilo . igrao si portiv Kostarike dobro , a protiv Svajcarske i Brazila slabo .

Stojan

pre 5 godina

Vidi se po rezultatu kako su i on i drugi igrali. Stavljaju u tim te vruce glave koji i kad tako sramno gube sebi davaju 7.5 ili 8. Sta je on tamo jeo i pio kad je jos u bunilu.

Sale

pre 5 godina

Posteno i objektivno, ocena bi bila 1,5! Shvatice to kada odraste. A cena od 100.000,000 miliona? Smesno.

AS

pre 5 godina

ČISTA NULA. PITAO SAM SE PROTIV BRAZILA DA LI SI UOPŠTE U SASTAVU. TI SI DEČKO ČIST PROMAŠAJ. MUSLIN JE STRADAO NEDUŽAN. NISI TI ZA REPREZENTACIJU.

caslav

pre 5 godina

na skali od 1 do 10 igrali ste za -2. samo ste džabe trošili pare poreskih obveznika Srbije.

strsljen

pre 5 godina

Druze svaka tebi cast,ali moram se sloziti sa bivsim selektorom Muslinom daleko si ti od reprezentacije,tebi je samo profit u glavi

eho

pre 5 godina

Za pojedince kao što je Sergej fudbal je najlakša igra sa loptom.On sinoć nije pretrčao ni 5 km.Mnogo je pogrešio štp je uopšte igrao na SP jer pre početka na fudbalskoj berzi je vredeo mnogo više.Gospodin Muslin je bio apsolutno u pravu.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Немаш кондиције мали...Да порадиш на... "трчању"...! После 55. минута играш као "баба"...

M

pre 5 godina

Podseća na onu narodnu: Ko te ćerko hvali? Sama name.

Nenad RS

pre 5 godina

Al smo skromni. Pa ti nisi zaslužio da budes ocenjen

Visnja

pre 5 godina

Ti si toliko loš da i ne zaslužuješ bilo kakav komentar. Što se tebe tiče gospodin Muslin je bio u pravu.

Rade

pre 5 godina

Vidi ovog prepotentnog kaze zasluzio je 7,5 mozda cak i 8, alo, bre! bio si najgori igrac u nasem timu!!! Nego reci narodu koje ti je devojacko prezime Milinkovic ili Savic!

Ljuba

pre 5 godina

..ako ti vredis 100 mil.veruj mi to je TOTALNA zabluda. Na skali od 5 do 10 nisi zasluzio vise od 6...i to preko veze.. PS..Sada je potpuno jasno zasto te Muslin uporno izostavljao iz tima. Ali menadzerski lobi u sprezi sa fudbalskim genijem Kokezom je nesalomiv...

duplu nulu

pre 5 godina

koje li si ti utakmice gledao??? zasluzio si ti jednu veliku duplu NULU !!!

Amater

pre 5 godina

BUDI MALO REALNIJI,PRVU SI ODIGRAO ZA 9,DRUGU 7,A OVU POSLEDNJU ZA 2.ZAMERKA KRSTAJICU DA JE IZNOSENJE LOPTE PREPUSTIO DECI KOJA TO NEUMEJU A ISKUSNI IGRACI KOJI SU TO TREBALI DA RADE SU BEZALI OD ODGOVORNOSTI.

popuskin

pre 5 godina

Ovo moram komentarisati inace bas ne volim.Na skali od 1 - 10 ti umisljenko si na cistoj 2.ni milimetar vise.

Mihailo

pre 5 godina

U prvoj vrlo dobar, u drugoj i trećoj teško da je zaslužio prelaznu ocenu. Sve se mislim da je Muslin, ipak, bio u pravu. No, nadajmo se da će u narednim nastupima igrati bolje.

Sasa Stojkovic

pre 5 godina

Samo si populjavao mesto. Mogo je da igra neko ko zeli i zna.

Serbia Felix

pre 5 godina

Dečko ti precrtana nula ..da si smeker sam bi pokupio svoje prnje i otisao

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija