• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.06.2018

22:19

ČAST JE IGRATI ZA SRBIJU, NE ŽALIMO SE! Adem Ljajić poručio: Računajte na mene uvek!

Fudbal

ČAST JE IGRATI ZA SRBIJU, NE ŽALIMO SE! Adem Ljajić poručio: Računajte na mene uvek!

Podeli vest

Igranje u reprezentaciji zahteva velika odricanja, ali istovremeno donosi čast i zadovoljstvo, kazao je Adem Ljajić posle eliminacije "orlova" sa Svetskog prvenstva

Srbiji je bila potrebna pobeda protiv Brazila za plasman u narednu rundu, ali je "selesao" na kraju slavio sa 2:0.

 Ovo je vojnički režim, istina, mesec dana karantina nije lako. Znali smo za šta igramo. Ima odricanja, ali ne žalimo se, naprotiv, čast nam je. Bilo je lepih trenutaka i manje lepih, ali život ide dalje. Zahvaljujem se svim ljudima koji su bili na stadionu u Moskvi, kao i onima u Srbiji, koji su bili uz nas. Dali smo poslednji atom snage – rekao je Adem.

Nemanja Matić je posle poraza od Brazila rekao da mu je to možda poslednja utamica u dresu Srbije, a Adem Ljajić je imao poruku za njega. 

Bilo je lepih trenutaka i manje lepih, ali život ide dalje. Zahvaljujem se svim ljudima koji su bili na stadionu u Moskvi, kao i onima u Srbiji, koji su bili uz nasAdem Ljajić

– Nadam se da će Matke još dugo da igra za nas! Svaki igrač nam je veoma bitan. Ova generacija može da napravi veliki rezultat na nekom narednom takmičenju. Dugo sam u reprezentaciji, odavno se nije videlo ovakvo zajedništvo. Idem sada da se odmorim, računajte na mene uvek – rekao je za Alo Adem Ljajić. 

Bilo je teško tražiti ptolazak dalje protiv Brazila.

- Možda smo zaslužili da prođemo dalje, ali, na našu nesreću, nismo. Igrali smo sve utakmice baš dobro. Desilo se to što se desilo protiv Švajcarske, tu smo ispali. Malo je bilo nepravde, zbog tog penala nad Mitrovićem. Međutim, ne treba sada da se osvrćemo na to. Na kraju, nismo se uplašili ni Brazila. Gol smo primili naivno. Trebalo je malo bolje da zatvorimo odbranu kod pogotka Paulinja. Drugo poluvreme smo stali na loptu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Ristic

pre 5 godina

Ljajicu to nije dobro ,ako je to dobro zasto ste ispali?Ako hoces da znas sta je dobro gledaj Hrvatsku reprezentaciju gledaj i uci kako se igra fudbal jer vi neznate.Oni znaju i idu do kraja videces.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Са само једном тактиком, потпуно физички неспремни...И није се могло више...Ко је одговоран...? Неко би требао бити...? Не иде се на светско првенство са само једном тактиком тзв. "Бунарење лоптом"....и без физичке кондиције...То је безобразлук...Ко није физички 100% спреман да трчи 120 минута - не треба ни да иде на СВЕТСКО ПРВЕНСТВО... Ви сте имали снаге да "добаците" свега до 55. минута....После сте се "вукли" по терену и... -"ремпловали" уз жуте картоне...Јер сте без - КОНДИЦИЈЕ...!! Искусно око старог тренера Лале, не можете преварити...! Нисте се кондиционо ни припремали...А шта сте радили на припремама...? Играли карте...?!

Goran

pre 5 godina

Bravo momce i svaka tebi cast. Mislim da bi ste trebali objaviti komentar, ili vam se ne dopada zbog hvaljenja ovog momka.

misa

pre 5 godina

Prvo neka počne da peva himnu zemlje koja mu pruža to zadovoljstvo i čast

BOROVO

pre 5 godina

Novi Pazar....hvala vam za dobrog Ljajica..Svaka mu cast...DOBAR I CESTIT IGRAC....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija