• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2018

16:02

SRBIJA OŠTEĆENA, ALI FIFA NE ŽELI JAVNO DA PRIZNA:  Kod dve odluke je MOGLO BOLJE!

Fudbal

SRBIJA OŠTEĆENA, ALI FIFA NE ŽELI JAVNO DA PRIZNA: Kod dve odluke je MOGLO BOLJE!

Podeli vest

Čelnici sudijske organizacije u okviru FIFA pohvalili su se na konferenciji za novinare posle prve faze da je uz pomo VAR-a čak 99,3 odsto odluka na terenu doneto ispravno

Šef sudijske organizacije Pjerluiđi Kolina, čovek zadužen za suđenje Masimo Busaka i direktor VAR sekcije Roberto Roseti priznali da su u DVE situacije arbitri mogli bolje da odluče, ali nisu naveli o kojim se mečevima radi.

Ipak, čuveni italijanski list Gazeta delo sport je iz svojih izvora objavio da je reč o nedosuđenom penalu za Srbiju na utakmici sa Švajcarskom i sporna situacija oko penala na meču Švedska - Nemačka.

- Imali smo 335 situacija tokom 48 mečeva koji su pregledani. Sudije su bez pomoći VAR-a doneli dobro odluke u 95 odsto slučajeva, a uz pomoć video tehnologije taj procenat je porastao na čak 99,3 odsto! Mi nismo bogovi da bismo bili savršeno bezgrešni - istakli su Kolina i Busaka.

Što se tiče sudije Feliksa Briha koji je pokrao sudiju na Mundijalu, ako se neko uopšte ponadao, neće ići kući posle prvog kruga takmičenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jusuf

pre 5 godina

Opet ste ugroženi, opet svi protiv vas poštenih. buaaaa haa haaaa. nek vam Rusi pomognu

Milorad Culibrk

pre 5 godina

Ej Jusufe, Jusufe mi se svog ogledala ne stidimo. A ti???

Pitaj tatu

pre 5 godina

Jusufe, pitaj tatu, pitaj stariju mušku familiju, ko ste vi u stvari u osnovi? Pitaj u kojoj veri se rodio tvoj deda.

amadeus

pre 5 godina

Kolina , sram te bilo, priznaj grešu (namernu) i pošalji plaćenika kući !!!!

Riki

pre 5 godina

Pa kako će da priznaju da su se us.ali. Zašto neku presudu nisu doneli u korist Srbije? FIFA je fašistička tvorevina kao i sve u EVROPI, sve se zasniva fašističkoj ideologiji k zato im mi smetalo jer uporno dokazujemo da se fašizam probudio.

Mikac

pre 5 godina

Nema tu šta FIFA da prizna kad nije bilo greške sudca nego faul u napadu kako je i dosuđeno e sad mogu Srbi da kukaju i kmeče do mile volje....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija