• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2018

19:18

ERDOGAN PONIZIO OZILA I GUNDOGANA! Nema mira za "pancere" posle debakla na SP!

Fudbal

ERDOGAN PONIZIO OZILA I GUNDOGANA! Nema mira za "pancere" posle debakla na SP!

Podeli vest

Reprezentacija Nemačke, aktuelni prvak sveta, završila je takmičenje već posle grupne faze i neće bratini titulu, a indirektni krivac za to je predsednik Turske Redžer Tajip Erdogan

Fotografija nemačkih fudbalera Mesuta Ozila i Ilkaja Gundogana sa predsednikom Turske podigla je prašinu u Nemačkoj.

Mnogi su smatrali da selektor Joakim Lev treba da ih izbaci iz reprezentacije, ali on to nije učinio. Ipak, atmosfera u redovima "pancera" je bila veoma loša i to ih je na kraju koštalo debakla.

Posle svega, iako su se zbog fotografije sa Erdoganom stavljeni na stub srama, usledio je novi šamar za Ozila i Gundogana. I to od predsednika Turske.

- Gospoda Ozil i Gundogan nisu pokazali u Rusiji ono što je Erdogan očekivao od njih. Ne želi više išta da ima sa njima. Od sada, oba fudbalera bi trebalo da se uzdrže od nazivanja Erdogana njihovim predsednikom - rekao je portparol turskog predsednika, koji je dodao i da je Erdogan nemačkim reprezentativcima vratili dresove, koje su mu ovi poklonili.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Фудбал је... бесмислена игра за политичаре... - ако губиш...!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija