• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

30.06.2018

10:57

ŠVAJCARCI ODREDILI NAŠ ŽIVOT U RUSIJI! Bjeković ocenio učinak "orlova" na Mundijalu!

Fudbal

ŠVAJCARCI ODREDILI NAŠ ŽIVOT U RUSIJI! Bjeković ocenio učinak "orlova" na Mundijalu!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je takmičenje na Svetskom prvenstvu nakon grupne faze, a potpredsednik  Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković nosi pozitivne utiske iz Rusije

- Zaista je atmosfera bila sjajna. Sve je funkcionisalo kako treba, ali nažalost neke stvari na terenu nisu išle u našu korist. Pre svega tu mislim na rezultat meča Brazil-Švajcarska u 1. kolu Svetskog prvenstva. Protiv Kostarike smo videli pravu Srbiju, ali ono što nam se dogodilo u meču sa Švajcarskom je bitno odredilo naš dalji život u Rusiji - kazao je za Novosti Nenad Bjeković.

Sve je funkcionisalo kako treba unutar našeg tima. Naravno, u igri je bilo dobrih i loših stvari, kao i uvek u fudbalu
Nenad Bjeković, potpredsednik FSS

Razlog za zadovoljstvo je i afirmacija pojedinih mladih igrača, od kojih je posebno izdvojio štopera Nikolu Milenkovića. 

Na konstataciju da je kult reprezentacije na nivou kao pre 20 godina, Bjeković je rekao: 

- Ja to tako nisam video. Ponavljam, sve je funkcionisalo kako treba unutar našeg tima. Naravno, u igri je bilo dobrih i loših stvari, kao i uvek u fudbalu. Ali, najviše me raduje to što sam video da imamo perspektivu i nekoliko sjajnih mladih fudbalera. Mislim tu pre svega na Nikolu Milenkovića koji je bio sjajan na sva tri meča.

Da Srbija ima perspektivu potvrdio je legendarni Nemac Lotar Mateus koji je sa Nenadom Bjekovićem uspešno sarađivao 2003. godine u Partizanu. Sada su se ponovo sreli i zajedno ispratili utakmicu između Srbije i Brazila.

- Gledao sam utakmicu sa mojim prijateljem i bivšim trenerom Partizana Lotarom Mateusom. Bio je zadovoljan onim što je video od Srbije, koja realo nije mogla da se nadigrava sa Brazilom. Rekao mi je da ovaj tim ima veoma dobar potencijal - otkrio je Bjeković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 5 godina

Nema fudbala kod nas dok se jos muvaju Bjekovic,Dzajic i ostali "strucnjaci"...

Djoka Bravar

pre 5 godina

Kako moze Bjekovic samo reci da nosi pozitivne utiske iz Rusije! Ova sramota mora da se pampti. Da je ostao nama Muslin kao trener ....

Lee

pre 5 godina

Kokeza je odgovoran za debakl..on je oterao Muslina ..odma ostavka ..tako je barem u normalnim zemljama..Hitna Ostavka ..

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija