• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.07.2018

10:15

SREĆA, SREĆA, RADOST! Kavani van sebe: Hajde da nastavimo da sanjamo!

Fudbal

SREĆA, SREĆA, RADOST! Kavani van sebe: Hajde da nastavimo da sanjamo!

Podeli vest

Junak pobede Urugvaja nad Portugalom u osmini finala Mondijala u Rusiji (2:1) Edinson Kavani istakao je da ne postoje reči kojima bi opisao radost koju oseća zbog prolaska u četvrtfinale

"El Madator" je golovima u sedmom i 62. minutu doneo trijumf Urusima nad evropskim šampionom i zakazao četvrtfinalni duel sa Francuskom.

- Nemam reči koje bi opisale ovo. Srećan sam! Srećan sam! Srećan! Pitam se kako je ljudima u Urugvaju. Veoma sam ubuđen. Hajde da nastavimo da sanjamo - rekao je sjajni napadač posle utakmice.

Ipak, ono što je zabrinulo sve navijače Urugvaja je povreda Kavanija, koji je u 74. minutu morao da izađe iz igre.

- Osetio sam bol u listu i odmah zatražio izmenu. Uradiću preglede, pa ćemo videti šta će se desiti. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Učiniću sve samo da zaigram u četvrtfinalu - istakao je napadač Pariz Sen žermena.

Medicinski tim ima pet dana da osposobi iskusnog strelca za meč sa Francuzima, pošto je on na programu u petak.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija