• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

02.07.2018

18:53

SAVO MILOŠEVIĆ ZA INFORMER: Sergej nije umišljena zvezda!

Fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ ZA INFORMER: Sergej nije umišljena zvezda!

Podeli vest

Sergej Milinković-Savić nije umišljena zvezda, poručuje potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević

On u izjavi za Informer objašnjava da su bila nerealno velika očekivanja od igrača Lacija i da je visoki vezista sa 23 godine još veoma mlad.

Pre Mundijala mnogo se pričalo o Milinković-Saviću, posebno jer je bivšem selektoru Slavoljubu Muslinu najviše zamereno što mladog igrača nije pozivao u tim. 

Javnost je, međutim, naposletku bila zadovoljna samo kako je Sergej odigrao drugo poluvreme protiv Kostarike, dok je ostala razočarana njegovim izdanjima protiv Švajcarske i Brazila. Zato je mnoge iziritiralo kad je Sergej svoje partije na Mundijalu ocenio sa sedam i po.

Ponašanje za 10

Milošević tvrdi da je igraču Lacija nametnuta uloga zvezde tima.

- Nijednog trenutka se Sergej nije ponašao kao umišljena zvezda. Mnogo vremena sam proveo sa svim reprezentativcima, uključujući i njega. Mogu samo da kažem da se sjajno ponašao. Poslušao je svaku zamisao selektora Mladena Krstajića, bio je deo grupe i stavljao se u službu tima. Ne zaboravite koliko on ima godina i koliko utakmica za reprezentaciju. Možda se od njega previše očekivalo - kaže Milošević.

Danima su svi iz tabora reprezentacije akcenat stavljali na to koliko je zapravo u nacionalnom timu dobra atmosfera i kako svi igrači deluju kao grupa. Međutim, nakon utakmice sa Brazilom i eliminacije "orlova" sa Mundijala, u javnost su počele da cure informacije o klanovima u svlačionici. 

Posebnu sumnju bacila je činjenica da na terenu protiv "karioka" potpuno neočekivano nije bilo Branislava Ivanovića, Duška Tošića i Luke Milivojevića. Milošević uverava da je sve u najboljem redu.

- Prvo, ne volim da pričam o pojedincima, jer smo zaista hteli da stavimo akcenat na ceo tim. I ranije se dešavalo da imamo dobre pojedince, ali ne uradimo ništa. Nije mi poznato da je bilo ikakvih svađa, a to ko je igrao - odlučio je selektor. Nikad u životu nisam čuo nekog igrača da pita zašto je u timu. A čim neki nije, odmah se čudi zašto ga nema. Valjda je selektor birao ko mu najviše odgovara zbog taktike - ističe Milošević.

Rano za otkaze

Nekoliko reprezentativaca najavilo je povlačenje iz reprezentacije, ali deluje da u Savezu te izjave još ne shvataju ozbiljno.

- Izjave posle utakmica ili u trenutku kad smo eliminisani sa Mundijala bile su nabijene emocijama i više služe medijima zbog tiraža. Tada su glave još bile vruće i normalno je u tim trenucima reći nešto što možda nije do kraja promišljeno. Sa svakim igračem biće obavljen razgovor. Kao ozbiljan savez, u dogovoru sa predsednikom Slavišom Kokezom, cilj nam je da zadržimo svakog ko može još da pruži - podvlači Milošević.

O MLADENU KRSTAJIĆU ZA 20 DANA! Milošević o statusu selektora: Da se slegnu utisci, pa ćemo pričati!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 5 godina

Povlačenje neka uradi prvi čovek saveza a uatim i Milošević,mnogo bi bilo bolje za reprezentaciji.

AS

pre 5 godina

SVE U SVEMU VIDIMO DA JE MUSLIN BIO U PRAVU ŠTO GA NIJE POZIVAO U TIM SRBIJE. MALI JE NEZREO I NEMA VEZE S VEZOM OSIM KEŽMANA I FSS.

Propao biznis

pre 5 godina

Prosecan fudbaler i njegovo podprosecno igranje na svetskom prvenstvu samo su dokaz Muslinove strucnosti kao i prljavih igara Kokeze i Save Milosevica u borbi za kesh od Kezmana posle prodaje Sergeja! Bas mi je drago sto su se zaj...preracunali i da od love sada nema nista!!! Zrtvovali su radost i nade cele nacije zbog prljavih licnih interesa!!! MRRRRRRS BREEEEEEE !!!!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija