• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Marca

03.07.2018

09:32

BOMBA IZ MADRIDA! Ronaldo ide u Juventus za 120 miliona evra!

Fudbal

BOMBA IZ MADRIDA! Ronaldo ide u Juventus za 120 miliona evra!

Podeli vest

Juventus je ozbiljno krenuo po Kristijana Ronalda - tvrdi tiražna španska Marka 

Španci tvrde da je šampion Italije ponudio asu Real Madrida 120 miliona evra za četiri godine, pa bi tako godišnje zarađivao čak pet miliona evra više nego u Madridu.

Juventus je navodno već počeo pregovore s Realom koji je pre godinu i po u Ronaldov ugovor stavio klauzulu od milijardu evra. Ali, Ronaldo ima pismenu potvrdu da će ga pustiti uz razumnu odštetu pod uslovom da nije Realom direktan rival. 

Takođe, Marka piše da Ronaldo želi karijeru da nastavi u Juventusu, pa je preostalo da se samo dva kluba dogovore oko obeštećenja. Nije tajna da je Ronaldo nezadovoljan platom, smatra da ga je Realu ne poštuju dovoljno, pa je čak i posle osvajanja Lige šampiona najavio odlazak iz kluba. 

S druge strane, Juventus očajnički želi trofej Lige šampiona, koja mu poslednjih godina izmiče, a Italijani smatraju da bi sa Ronaldom konačno došli do "ušatog pehara". 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija