• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2018

10:41

KRSTAJIĆU NIKO NIJE SASTAVLJAO TIM! Bjeković uz selektora: Što se mene tiče, položio je, treba mu pružiti šansu!

Fudbal

KRSTAJIĆU NIKO NIJE SASTAVLJAO TIM! Bjeković uz selektora: Što se mene tiče, položio je, treba mu pružiti šansu!

Podeli vest

Nenad Bjeković, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, stao je uz mladog selektora "orlova" Mladena Krstajića, kome kako kaže treba pružiti šansu

"Orlovi" su takmičenje na Svetskom prvenstvu u Rusiji završili u grupnoj fazi takmičenja, uz jednu pobedu i dva poraza. Bjeković smatra da Krstajić treba da nastavi započeti posao.

- To ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. Mladen Krstajić je pokazao da je dorastao ovakvom zadatku. Imao je vatreno krštenje i što se mene tiče on je položio. Opet, ne moram ja da budem u pravu. To je moje mišljenje. Treba Krstajiću pružiti šansu i dati mu da nastavi započeti posao. Na dobrom smo putu - kazao je za Kurir Bjeković.

Kritikuju Krstajića brojni fudbalski stručnjaci, neki su se čak pitali ko je selektoru sastavljao tim.

- Odgvorno tvrdim da je spisak sastavljao Krstajić. Sigurno, ali sigurno, niko mu se nije mešao u spisak i sastav tima. Stojim iza toga. Nemam ništa protiv da svako kaže šta misli. Nije svaka kritika loša, a mogu da nabrojim deset puta više bivših i mnogo uspešnijih trenera  koji su se izuzetno pozitivno izrazili o Krstajiću. Mnogi od njih su me zvali i čestitali na rezultatu iz Rusije.

Bjeković kaže da je Srbija imala šansu da prođe grupu, koja nije bila naivna.

- Predstoje nam analize onog što smo uradili u Rusiji i to će se uraditi u narednim nedeljama.  Kada se pogleda naša igra u tri utakmice, moje mišljenje je da smo zaslužili osminu finala. Naša igra nije bila loša.

Nemanja Matić je zabrinuo navijače kada je rekao da će razmisliti da li će nastaviti da igra za Srbiju.

- To bi bila velika šteta za srpski fudbal i za našu reprezentaciju, da on stvarno tako razmišlja. Treba učiniti sve da ne dođe do toga - smatra potpredsednik FSS. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 5 godina

Pa daj mu ti šansu neka ti vodi Partizan. Neznalice i muljatori jedni. Sramota od igre.

Zikica Popovic

pre 5 godina

Daj covece idi vec jednom u penziju, i ti i tebi slicni koji mislite da ste nezamenljivi.

Tommy

pre 5 godina

Ma mars bre ...! Bruka te nas na svakom koraku, uzeli ste nam dostojanstvo! Jos da velicamo i hvalimo vasu nemoc?

AS

pre 5 godina

OVAJ MORA DA SE ŠALI. NIŠTA NIJE DOBRO URAĐENO. NE MOŽE NEKO DA ODVEDE EKIPU NA SP I TAMO SE UČI DA BUDE TRENER. MILOJEVIĆA ZA TRENERA DA OD ZVEZDINIH I PARTIZANOVIH IGRAČA, PLUS MITROVIĆ, TADIĆ I MILENKOVIĆ NAPRAVI JURIŠNU EKIPU KOJA ĆE DA UTERUJE STRAH U KOSTI. OVAJ JE IZVEO EKIPU PROTIV BRAZILA SA NAMEROM DA UZME BOD. DA TE BOG SAČUVA.

Crni

pre 5 godina

Auuuuu.....a mi svi budale.Pa i mi smo gledali sta se desavalo.Ako je Mladen sastavljao tim,pod hitno treba da ,,batali" trenersku karijeru,neka se okrene nekom drugim poslu

stan colliymore

pre 5 godina

HAHAHAHAHA...niko mu nije satavljao tim.....HAHAHAHA ajte me nasmejte još malo....

Gavrilo

pre 5 godina

Njima je reprezentacija vrtić za trenere. Ueffa je mala beba za nas.

Mihajlo

pre 5 godina

Tim koji je sastavio protiv Brazila izgleda kao da ga je Haradinaj sastavio sa namerom da budemo deklasirani.Ono ko je gledao ikada fudbal ne moze da sastavi takav tim,gomila menadzera je sastavljala taj tim,bez glave i repa.

Baba Stana

pre 5 godina

Toliko je ocigledno da je sve konce vukao Kokeza a sve po instrukcijama vodje koji ga je i postavio na mesto koje ni u snu nije smeo da zauzme.Tako da je smesno reci da se niko nije mesao u posao selektoru.Tu smo gde jesmo sve do tad do kad se fudbal ne prepusti sportistima a ne politicarima.

Mihailo

pre 5 godina

Dakle, ti si 24h bio pored njega, čuo svaki njegov razgovor (uključujući i telefonski) pročitao svako pismo (uključujući i elektronsko) pa znaš. Stidi se godina. Prisluškuješ tuđe razgovore i čitaš tuđu poštu. Da je to rekao Krstajić razumeo bih, a možda i poverovao.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17