• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2018

15:39

KAKVA JE LJUDINA OBI MIKEL: Oteli mu oca, pretili ubistvom, a on je igrao protiv Argentine zbog 180 miliona Nigerijaca!

Fudbal

KAKVA JE LJUDINA OBI MIKEL: Oteli mu oca, pretili ubistvom, a on je igrao protiv Argentine zbog 180 miliona Nigerijaca!

Podeli vest

Neverovatna priča stiže sa Mundijala! Kapiten Nigerije Džon Obi Mikel odigrao je herojski meč protiv Argentine (2:1), iako je samo četiri sata pre početka utakmice  saznao da mu je otac kidnapovan 

Mikel je otkrio da je četiri sata pred početak utakmicu dobio telefonski poziv otmičara. Tražili su 28.000 dolara kako bi mu oca Pa Mikela Obija vratili nepovređenog, dok su pretili da će ga ubiti ako obavesti policiju. 

Mikelov otac otet je kada je išao na sahranu u jugoistočnom delu Nigerije, a oslobođen je u ponedeljak, posle šest dana u zatočeništvu. Policaja je u obračunu vatrenim oružjem uspela da savlada otmičare.

Džon Obi Mikel je sve vreme ćutao, čak niko ni u Fudbalskom savez Nigerije ništa nije znao.

- Bio sam zbunjen, nisam znao šta da radim, ali sam znao da ne smem da izneverim 180.000.000 Nigerijaca. Morao sam da sve to potisnem iz glave. Zemlja na prvom mestu - rekao je hrabri Mikel.

Kapiten Nigerije nije ništa rekao čak ni selektoru pred utakmicu sa Argentinom.

- Rekli su mi da će mi ubiti oca na licu mesta ako pozovem nadležne organe illi kažem bilo kome. Nisam pričao o tome sa selektorom, jer nisam želeo da ta situacija ometa šefa ili ostatak tima na dan tako važne utakmice. Želeo sam, ali nisam mogao - kazao je Obi Mikel.

Ovo je inače drugi put da je Obi Mikelov otac kidnapovan, isto mu se desilo  2011. godine kada je pušten na slobodu posle sedam dana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija