• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2018

18:23

DA MI JE DA GA VIŠE NE GLEDAM! Šmajhel stariji izvređao foliranta Nejmara!

Fudbal

DA MI JE DA GA VIŠE NE GLEDAM! Šmajhel stariji izvređao foliranta Nejmara!

Podeli vest

Legendarni golman Danske Peter Šmajhel pridružio se armiji onih koji kritikuju fudbalera Brazila Nejmara zbog nesportskog ponašanja na utakmicama

Prva zvezda Brazila se toliko folira na terenu, pada i jauče kod svakog prekršaja, da je postao iritantan milionima ljubitelja fudbala, kojima se pridružio i Šmajhel stariji.

- Prvo, čestitam Brazilu na plasmanu u četvrtfinale, dobro je za fudbal kada jedna velika ekipa dođe do završnice. Ali, zaboga, dati nagradu Nejmaru da bude igrač utakmice protiv Meksika... FIFA bi morala da povede računa o ponašanju igrača na terenu - rekao je Šmajhel.

On je priznao da bi najviše voleo da Nejmara - ne gleda.

- Njegovo ponašanje, ta želja da protivnika "napuni" kartonima, strahovito je iritantna. Ponekad mi se čini, kada ga vidim kako se valja, da će da umre. Bilo bi super kada bi ga bacili na nosila, odneli u bolnicu, da ga nikad više ne vidimo na terenu - poručio je Šmajhel.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robin hud

pre 5 godina

Koji KRALJ !!! Iskreno Peter, sve si upravu !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija