• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2018

12:07

(FOTO) ŠIPTARI NA STUBU SRAMA! Lažni Švajcarci Džaka i Šaćiri označeni kao glavni krivci za eliminaciju!

Fudbal

(FOTO) ŠIPTARI NA STUBU SRAMA! Lažni Švajcarci Džaka i Šaćiri označeni kao glavni krivci za eliminaciju!

Podeli vest

Albanci Granit Džaka i Đerdan Šaćiri glavni su krivci za ispadanje Švajcarske sa Svetskog prvenstva u Rusiji, ubeđeni su švajcarski navijači, ali i mnogi fudbalski stručnjaci

Džaka je označen kao glavni krivac za primljeni gol, jer je olako "pao" na foru Emila Forsberga, a osim toga, ističe se njegova očajna igra na sredini, da je uvek kasnio da "zatvori", kao i da njegova dodavanja nisu bila produktivna. Vezni igrač Arsenala istaknut je na stub srama i okarakterisan kao "sramota" i "folirant". 

Švajcarski Blik donosi tekst sa naslovom "Pale su maske u timu", a prvi na udaru su lažni Švajcarci. 

Oni koji su imali ogromno samopouzdanje i za koje se tvrdilo da su igrači svetske klase, su podbacili - Granit Džaka i Đerdan Šaćiri. Nisu imali nikakav uticaj i jasno je da oni nisu lideri, stoji u tekstu Blika.

printscreen/blick

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i Evertona Fil nevil je imao šta da kaže o Džaki.

- Za taj gol, on je sramota. Otišao je na pod i pustio Forsberga da ga lako prođe. Verovatno je sedeo u svlačionici i mislio "Dobro sam odigrao danas, imao sam nekoliko bočnih pasova ka saigračima". To gledamo iz nedelje u nedelju u Arsenalu, nedostatak discipline. Koštao je svoj tim gola. Nije ništa uradio, on je folirant - rekao je Nevil, prenosi "Miror".

Reuters

Sa njegovim komentarima složio se i Džermejn Dženas, koji je rekao da Džaka mora da radi više da bi uticao na igru.

- Jedan od velikih problema sa njim je što mora da odluči šta će da bude. Ako želi da ide duboko i dođe do lopte, mora da se gura kao Kante. Na kraju mora da kreira. On samo pluta okolo i ne radi ništa - istakao je Dženas.

APphoto

(HIT FOTO) OVO JE "NOVI ALBANSKI ORAO"! ŠVEĐANI SE SPRDAJU S ŠVAJCARSKIM ŠIPTARIMA, DŽAKA I ŠAĆIRI ČUPAJU KOSU!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Riki

pre 5 godina

Najzad i Švajcarci ukapirali kakvi su Šiptari.

MojBlok23Skebo

pre 5 godina

Bravo Informer te siptare treba zabraniti da predju pedalj zemlje Srbije,sto vise kasarni u kraljevo raska novi pazar pester (golac) da se dobro organizujemo i vratimo Kosovo zemlji Srbiji a to malo neka bjezi u Albaniju ostalo neka trune pod zemljom .. bravo za Svedjane ..

Xxx

pre 5 godina

Pokazase li Dali su oprali ruke posle nuzde... hahahhhhaaa

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija