• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2018

13:45

TRANSFER VRTEŠKA: Mođi tvrdi: Ronaldo je već POTPISAO za Juventus!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Mođi tvrdi: Ronaldo je već POTPISAO za Juventus!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

JUVENTUS: Bivši generalni direktor Juventusa Lućano Mođi kaže da je Kristijano Ronaldo već obavio medicinske preglede u Minhenu i potpisao ugovor sa starom damom.
- Koliko znam on je već potpisao, obavio je lekarske preglede u Minhenu - rekao je Mođi koji je samo dan ranije rekao da sumnja da će doći do dogovora
.

VEST HEM:  Džek Vilšer je vrlo blizu Vest Hema. Englez kojem je istekao nedavno ugovor sa Arsenalom, susreo se danas sa novim trenerom "čekićara" Manuelom Pelegrinijem, na stolu ima četvorogodišnji ugovor.

SPAL: Srpski golman Vanja Milinković Savić naredne sezone nosiće dres italijanskog prvoligaša SPAL-a, potvrdio je klub. Nije prodaja u pitanju, već pozajmica do leta 2019. godine

LACIO: Lazio je doveo Silvia Prota, 35-godišnjeg golmana koji je došao iz Olimpijakosa nakon isteka ugovora kao slobodan igrač. 

EVERTON: Džeri Mina je bio jedan od junaka Kolumbije na Svetskom prvenstvu, ali će Barselona svejedno da ga najverovatnije proda tokom letnjeg prelaznog roka. 

Mina je sjajnim igrama u Rusiji sa tri gola pokazao kako se radi o dobrom igraču i da se na njega može računati. S obzirom na to da je Barselona blizu završetka Klemona Lengela iz Sevilje pitanje je hoće li Mina  dobiti minutažu. Međutim, za njega je ozbiljno zagrizao Everton koji Barseloni nudi čak  24 miliona evra.

Reuters

REAL MADRID: Širom Evrope pronela se vest da je Real Madrid spreman da ponudi 272 miliona evra za igrača Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea, ali je "kraljevski klub" to demantovao.

- Real Madrid nije napravio bilo kakvu ponudu ni PSŽ ni Igraču. Žalimo zbog širenja ovakvih informacija - navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu kluba

SEVILJA: Vezista Stiven N'Zonzi je zatražio od čelnika kluba da bude stavljen na transfer listi. Francuski reprezentativac želi u Arsenal, gde će raditi sa Unaijem Emerijem.

KARAGAB: Golman islandske rerezentacija Hans Haldorson je prešao u Karabag, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. Haldorson se proslavio tako što je na Mundijalu u Rusiji odbranio Mesiju penal i to je izgleda bilo dovoljno za transfer iz danskog Randersa u redove šampiona Azerbejdžana.

INTER: "Nerazuri" su doveli novog napadača, reč je o Lautaru Martinezu! On je u Inter došao iz argentinskog Rasinga za 23 miliona evra, a potpisao je ugovor do 2023. godine.

NAPOLI: Španski vezista Fabijen Ruiz je prošao lekarske preglede u Napoliju i čeka se samo zvanična promocija. Napolitanci su Betisu platili 30.000.000 evra za momka koji je bio jedno od otkrića prethodne sezone u Primeri. 

MILAN: Kapiten "rosonera" Leonardo Bonući će najverovantnije napustiti "San Siro" posle samo jedne sezone. Milan je suspendovan od strane UEFA i ne može da igra u Evropi, pa će to pokušati da iskoriste PSŽ, Mančester junajted i Čelsi i "namame" Bonućija.

ATLETIKO MADRID: Dosadašnji kapiten "jorgandžija" Gabi, karijeru će nastaviti u katarskom Al Sadu. On će u ovom klubu biti saigrač sa nekadašnjim kapitenom Barselone, Ćavijem Ernandezom.

REAL MADRID: Madriđani se izgleda spremaju za život posle Kristijana Ronalda. Real je našao zamenu i spreman je da plati 272 miliona evra. I nije reč o Nejmaru, već o Kilijanu Mbapeu, koji blista na Mundijalu u Rusiji. 

Reuters

ČELSI: "Plavci" su novog napadača pronašli u Juventusu! Reč je o Gonzalu Iguainu. "Stara dama" je spremna da se odrekne najboljeg strelca za 60 miliona evra, a čeka se samo da na klupu Čelsija zvanično sedne Mauricio Sari.

MANČESTER SITI: "Građani" su prošlog jeta jurili Rijada Mareza, a izgleda da su ga ovog stigli! Alžirac će preći iz Lestera u Mančester siti za 80 miliona evra, pišu engleski mediji.

JUVENTUS: Prelazak Kristijana Ronalda u Juventus je sve realniji! Gotovo svi španski i italijanski mediji navode ad je Portugalac pristao da pređe u Juventus, a "stara dama" ima i keca u rukavu. Ronaldov menadžer Žorž Mendeš je obavestio čelnike italijanskog šampiona da klauzula od milijardu evra ne važi za Juve, već samo za Barselonu, PSŽ i engleske klubove.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 5 godina

Gazda PSG-A moze da kupi ceo Real zajedno sa Predsednikom,kilijan ce da ode ali samo kada osvoje ligu sampiona kao i nejmar...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija