• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2018

09:27

TRANSFER VRTEŠKA: Javio se Ronaldov menadžer i evo šta je rekao o transferu u Juve!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Javio se Ronaldov menadžer i evo šta je rekao o transferu u Juve!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

REAL MADRID: Fudbalski superagent Žorž Mendeš napokon se javio da prokomentariše priče o prelasku Kristijana Ronalda u Juventus. Mendeš, naravno, nije rekao ništa direktno na tu temu, ali iz njegovih reči se jasno tumači da Portugalac želi da ide:
- Ukoliko Ronaldo odluči da napusti Real, to će biti samo iz želje za novim izazovima u briljatnoj karijeri - rekao je Mendeš.

BARSELONA: Ostali su Katalonci, makar za sada, kratkih u rukava u nameri da dovedu štopera Klemena Lenglena iz Sevilje. Pregovori dva kluba su propali, Andalužani su se povukli iz daljih razgovora, tako da je Kataloncima sada ostala samo jedna opcija: da plate Lenglenovu otkupnu klauzulu, koja iznosi 35 miliona evra.

MILAN: Kineski biznismen Jonhong Li ima rok do petka u ponoć da plati 32 miliona evra kompaniji Eliot, kao ratu za kredit, da bi sačuvao većinsko vlasništvo nad klubom. Zbog toga je Kinez u Londonu, na nekoliko sastanaka, gde pokušava da proda deo svojih akcija, kako bi sačuvao vlasništvo nad Milanom. Ukoliko ne uspe da obezbedi novac na vreme, kompanija Eliot će postati gazda "rosonera", a već se zna da bi u tom slučaju prodala Milan porodici Rikets, milijarderima koji, pored ostalog, drže bejzbol klub Čikago Kabs.

BARSELONA: Neimenovani kineski klub je za Paulinja ponudio Barseloni  obeštećenje od 50 miliona evra, a Brazilcu mnogo veću platu nego što ima na "Kamp Nou". Paulinjo je prošlog leta došao u redove Katalonaca iz Kine za 40 miliona evra. 

NAPOLI:Dosadašnji fudbaler Betisa Fabijan Ruis od naredne sezone nosiće dres Napolija, potvrdio je  španski klub.  Betis je naveo da je Napoli aktivirao otkupnu klauzulu od 30 miliona evra. Ruis je s italijanskim klubom potpisao petogodišnji ugovor vredan 2,5 miliona evra po sezoni, bez otkupne klauzule.

REAL MADRID: Španski "Marka" i "As" tvrde da je Real Madrid prihvatio ponudu vrednu 100 miliona evra za Kristijana Ronalda, koji će zaduži opremu "stare dame".

Portugalac je već dugo nezadovoljan u Realu, a čini se da je novac problem, jer je plaćen manje manje od nekih fudbalera, primera radi Nejmara. Dodatno je Ronaldo uzburkao javnost komentarom na visinu transfera u Juventus.

Ako moju vrednost procenjuju na 100 miliona evra, to onda znači da me ne vole izjavio je portugalski as.

BORUSIJA DORTMUND:  Desni bek Real Madrida Ašraf Hakimi će u naredne dve godine nositi dres Borusije kao pozajmljen igrač kraljevskog kluba.  Finansijski detalji nisu poznati, niti koliko će Borusija platiti za dvogodišnju pozajmicu Marokanca, ali ni koliko bi je koštao otkup fudbalera.

SENT GALEN: Milan Vilotić je promenio klub, doskorašnji fudbaler Jang Bojsa potpisao je jednogodišnji ugovor sa Sent Galenom.
-  Dobro poznaje ligu kao bivši član Grashopersa i Jang Bojsa, tako da će znanje i iskustvo moći da prenese na novajlije iz inostranstva i igrače iz mlađih kategorija - poručio je predsednik Sent Galena Matijas Hipi.

BEŠIKTAŠ: Trener mladog tima i nekadašnji fudbaler Real Madrida Hose Marija Guti napustio je redove prvaka Evrope i postao pomoćnik šefu stručnog štaba Bešiktaša Senolu Gunešu. Nekadašnji reprezentativac Španije ponovo ce raditi u klubu iz Istanbula gde je završio igračku karijeru, ali ovog puta kao trener.

MANČESTER JUNAJTED: Kako prenosi Skaj sport "đavoli" Đerdan Šaćiri karijeru bi mogao da nastavi u Mančester junajtedu. Murinjo veruje da bi se Šaćiri uklopio u njegov sistem, a Stouk za Švajcarca traži 14 miliona evra!

JUVENTUS: Nikolas Iguain, brat i agent Gonzala Iguaina, kaže da napadač Juventusa ne prelazi u Čelsi, iako italijanski mediji tvrde da su se dva kluba dogovorila. Juve na taj način pokušava da dođe do novca kojim bi doveo Kristijana Ronalda. 

ČIKAGO: Pozajmica Aleksandra Kataija u Čikagu iz Alavesa je produžena do 31. decembra. Amerikanci će imati opciju da otkupe Srbina za dva miliona evra. 

ČELSI: Čelsi je spreman da pošalje Vilijana u Mančester junajted, ali samo ukoliko "đavoli" na "Stamford brižd" pošalju Marsijala.

Reuters

LIVERPUL: Loris Karijus ostaće prvi golman Liverpula pošto je klub  odustao od dovođenja Jana Oblaka i Alisona jer su preskupi. 

REAL MADRID: Traje sega oko Kristijana Ronalda. Svetski mediji već dva dana bruje da Portugalac prelazi u Juventus, a sada mu je navodno Real Madrid ponudio novi ugovor. "Stara dama" mu je kako se spekuliše ponudila 30  miliona evra po sezoni. Ipak, Madriđani žele da ga zadrže, pa su zakazali sastanak sa njegovim agentom Žoržom Mendešom i prvak Lige šampiona spreman je da izjednači ponudu Italijana. 

NAPOLI: Mario Baloteli je kako prenose italijanski mediji dobio ponudu iz Kine od 30 miliona evra godišnje. Ali, napadač im se zahvalio jer želi da se vrati u Italiju. Baloteliju je istekao ugovor sa Nicom a do sada su najozbiljnije interesovanje pokazali Marsej i Napoli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17