• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

06.07.2018

09:53

BATA ĐORA OPLEO PO "ORLOVIMA": Brih vam nije smetao da zaustavite Šaćirija! Zašto ćutite!?

Fudbal

BATA ĐORA OPLEO PO "ORLOVIMA": Brih vam nije smetao da zaustavite Šaćirija! Zašto ćutite!?

Podeli vest

Fudbalski stručnjak Milovan Đorić je kao glavne krivce za neuspeh na Mundijalu označio reprezentativce

Bivši selektor Jugoslavije i čovek koji se poslednjih decenija "meša u sve", kada je u pitanju srpski fudbal žestoko je opleo po izabranicima Mladena Krstajića.

- Pre meča sa Brazilom usta su im bila puna priče o pobedi, govorili su da veruju u eliminaciju Brazila. Od tada samo ćute. Čitam sve, pratim sve, nigde da naletim na jednu izjavu nekog od njih da kaže ovoj naciji zašto nismo u osmini finala. Pa zar nije mogao kapiten Kolarov negde da se oglasi. Doživeli su neuspeh i sada - ćute. Evo, ja ću reći umesto njih - isključivi krivci što nismo u drugoj rundi su igrači - rekao je Đorić.

On je istakao da su reprezentativic imali sve uslove da naprave dobar rezultat u Rusiji. 

- Dobili su najbolje moguće uslove za pripreme, svu pažnju navijača i medijia, koji prvi put od kada znam za sebe nisu pravili aferu pred odlazak reprezentacije na veliko takmičenje. Imali su mir i sparing partnere po svojoj želji. Pa gde je onda problem? Gledam kako se u ovoj fazi Mundijala igra atomski fudbal i jasno mi je zašto nas nema. Red bi bio da to kaže i neko od igrača - istakao je popularni Bata Đora.

On se posebno osvrnuo na duel sa Švajcarskom.

- Mi nismo smeli da izgubimo meč sa Švajcarskom! Nikako. Šta je Švajcarska? Osrednji tim, skup prosečnih igrača. Poveli se i povukli se skroz. Igrači su sve svalili na nemačkog sudiju, ali gde su bili da zaustave Šaćirija u poslednjem napadu, tu im nije smetrao Brih. Na kraju bi nas taj bod odveo dalje. Čak i da nas nije odveo niko ne bi mogao da im zameri ako bi se vratili sa pobedom, remijem i porazom od Brazila. To je časnije od ovog što su nam priredili - zaključio je Đorić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera Bandera

pre 5 godina

Bravo Bata Đoro!!!! Možda nemaš akademski rečnik, ali govoriš pravu istinu-U Rusiju su krenuli orlovi, a tamo boravile i vratile se očerupane kokoške!

Goran Sarajlić

pre 5 godina

Bravo legendo, Bravo majstore...!!!! Konačno neko koji ima pojma...!!!!

Jonas

pre 5 godina

Srbija nažalost nema kvalitet igrača kao što su Šaćiri i Džaka

mirko

pre 5 godina

@jonas Ti daso ili ne razumes srpski ili nisi bas bistar. Ajd probaj jos jednom da procitas tekst.

branko1

pre 5 godina

Pa I "bata Đora"ne sme da kaže pravu istinu.Ne kaže da u FSS I dalje glavnu reč vode mafijaši,raznorazni menadzeri,i fudbalski ološ.Da li zaista mislite da je igrače pozivao Krstajić,da li zaista mislite da je taktiku razradio Krstajić,da li zaista mislite da je psihofizičke pripreme obradio Krstajić..Nije ni smeo ni znao niti mu je to dopušteno.Imamo mi igrače dosta bolje od kojekakvih Šaćirija I Dzaka.........Ali ti naši igrači nikad nisu shvatili I niko nije ni pokušao da ih ubedi I nauči ,da u sportu pored znanja, trčanje I "borba"do zadnjeg atoma snage, igra izuzetno važnu ulogu.Bez toga nikad niko nije bio pobednik I nikada I neće.E kada "bata Đora"a I ostali "mudraci"počnu ozbiljno da pričaju o problemima u našem fudbalu,kada se u I oko FSS očiste bitange I ološi,možda će doći vreme da se I mi radujemo

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija