• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.07.2018

11:19

TRANSFER VRTEŠKA: PSŽ zvanično potvrdio, Bufon se slikao u dresu novog kluba!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: PSŽ zvanično potvrdio, Bufon se slikao u dresu novog kluba!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

PSŽ: Sada je zvanično! Đanluiđi Bufon je novi član Pariz Sen Žermena! Francuski klub je potvrdio napokon ovu informaciju i to fotografijom na internetu.


ARSENAL: Novi fudbaler engleskih "tobdžija" postaće Lukas Toreira! Vezista Urugvaja je igrao sjajno na Mundijalu i skrenuo pažnju Arsenala, koji je praktično sve dogovorio sa Sampdorijom oko transfera.

ČELSI: Ruski reprezentativac Aleksandar Golovin bio je na korak od transfera u Juventus, ali izgleda da je završio posao sa - Čelsijem. Tako barem tvrdi nekadašnji trener CSKA iz Moskve Valeri Gazajev, koji je to izjavio za televiziju "Mir 24".

AP/Photo

LIVERPUL: Posle Mančester junajteda i Liverpul je zainteresovan za Đerdana Šaćirija. Stouk je ispao iz Premijer lige i biće primoran da prodaje i Šaćirijeva cena je oko 15 miliona evra.

FULAM: Slaviša Jokanović je krenuo po pojačanja. Prvi igrač kojeg je srpski stučnjak nanišanio je Jan Mvila, koji ima još godinu dana ugovora sa Sent Etjenom. Fulam nije jedini koji hoće iskusnog vezistu, pošto je zainteresovan i Kristal Palas.

MANČESTER JUNAJTED: Britanski San piše da je Mančester junajted uključio u trku za dovođenje Kristijana Ronalda. Međutim, ovu vest treba uzeti sa velikom dozom opreza jer je ovaj tabloid često znao da promaši.

BARSELONA: Neverovatna situacija u kojoj se našao Paulinjo! Otkriveno je ime kluba koji je poslao ponudu za zadnjeg veznog - reč je o Guangdžou Evergrandeu. Katalonci su prošlog leta ovom klubu platiti 40 miliona da dovedu Paulinja, a Kinezi sada daju deset više da ga vrate. Uz to nude basnoslovnu platu igraču, koji je navodno već prihvatio uslove Guangdžoua.

PSŽ: Đanluiđi Bufon je prihvatio ponudu "svetaca", piše L'Ekip. On će potpisati dvogodišnji ugovor sa PSŽ-om i zaraditi 14 miliona evra.

ATLETIKO MADRID: "Jorgandžije" su završile još jedan veliki posao. U Atletiko stiže Želson Martins, za kojeg će Madriđani platiti 30 miliona evra Sportingu i jooš pride dat dvojicu igrača - napadača Luisa Vijeta i golmana Moreiru.

VEST HEM: Bivši fudbaler Arsenala Džek Vilišir karijeru će najverovatnije nastaviti u Vest Hemu. "Čekićari" su 26-godišnjem vezisti ponudili 115 hiljada evra nedeljno.

PSŽ: "Sveci" su spremni da Čelsiju plate 113.000.000 evra za N'Goloa Kantea. Pariz Sen Žermen će francuskom reprezentativcu ponuditi nedeljnu platu od 250.000 evra.

Reuters

ARSENAL: Menadžer "tobdžija" Unai Emeri insistira na dovođenju Andrea Gomeša. On je spreman da proda nekoliko igrača kako bi doveo vezistu Barselone, koji se nije snašao na "Nou Kampu". Procenjuje se da Barsa Gomeša neće pustiti za manje od 35 miliona evra, koliko je plaćen Valensiji.

Najnovije informacije o odlasku Ronalda iz Reala možete pročitati OVDE.

BARSELONA: Katalonci su zainteresovani za vezistu Mančester sitija Ilkaja Gundogana. Veliko je pitanje da li će se Pep Gvardiola odreći Nemca, koji je nedavno produžio ugovor s građanima. 

LIVERPUL: "Redsi" su ostali bez Nabila Fekira, ali su pronašli novu metu. Reč je o napadaču Juventusa Paulu Dibali. Liverpul je uspostavio kontakte sa igračevim menadžerom Gustavom Maskardijem koji je dobio zadatak da ispipa teren oko Dibale. Juventus juri Kristijana Ronalda, a da bi doveli Portugalca, moraju da se žrtvuju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija