• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.07.2018

15:07

(VIDEO) SKANDALČINA! Zvanična Hrvatska bodri svoj fudbalski tim u Rusiji PODSEĆANJEM NA UBIJANJE SRBA!

Fudbal

(VIDEO) SKANDALČINA! Zvanična Hrvatska bodri svoj fudbalski tim u Rusiji PODSEĆANJEM NA UBIJANJE SRBA!

Podeli vest

Ministarstvo odbrane republike Hrvatske objavilo je na svom zvaničnom YouTube kanalu skandalozan spot u kojem pripadnici vojske bodre "kockaste" na Mundijalu, a koji počinje žestokom provokacijom i uvredom za Srbe!

Spot u kojem vojnici pokušavaju da podignu moral fudbalerima i koji je postavljen odmah pošto je reprezentacija "lijepe njihove" prošla grupnu fazu, počinje melodijom hrvatske himne i snimkom pilota u avionu ratnog vazduhoplovstva (koji prate nekakvi bedni aviončići) koji kaže:

- Krila Oluje za nogometnu oluju!

Ni u ovom slučaju, pred fudbalsku utakmicu koja nema nikakve veze sa dešavanjima na ovim prostorima, ustaše nisu mogle a da ne pokažu svoju patološku mržnju prema Srbima. 

Da podsetimo, u zločinačkoj akciji "Oluja" u avgustu 1995. godine ubijeno je više od 2.000 Srba, a proterano više od 200.000. Do temelja je spaljeno više od 18.000 srpskih kuća na području Republike Srpske Krajine

I zato će cela Srbija sutra biti srcem uz baćuške! Četvrtfinalni meč sa Rusijom Hrvati igraju sutra u Sočiju. I biće razbijeni!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bobby

pre 5 godina

Pa vi stvarno niste normalmi! Bedni aviončići!!?? Pa ovo su švajcarski pilatusi, najbolji školski avioni na svetu!

NEVEROVATNO

pre 5 godina

Espreso.rs SRBI SU BOLESTAN NAROD, NISU NEŠTO NAROČITO PAMETNI: Ovo su najstrašnije UVREDE upućene Srbima i Srbiji, a mi smo ih zaboravili!

Mirko

pre 5 godina

Krila Oluje je akro grupa koja leti na Pilatusima (avioni za obuku). Vi Srbi bili bi sretni da imate ekadrilu tih kako nazivate aviončića.

CorLeonis

pre 5 godina

Vidi, prijatelju, mi Srbi smo generalno srećni što nismo vi, a za avione na kojima trenirate u vašoj državici nas zabole ne mogu da ti opričam. Mi naše proizvodimo sami, jbg, jaka država sa tradicijom svega, pa i pravljenja aviona. Vi vaše morate da isprosite od Zapada. Muka živa, nije vama lako.... :))))

čipe

pre 5 godina

E moj sinko, vi ne možete proizvesti ni teće i lonce- Možda kišobram.

Nikola

pre 5 godina

Srbi sami prave avione za obuku pilota, ne kupuju ih od drugih, kao neki koji nisu u stanju da naprave ni obican metak, vec i to kupuju od nas i bosanaca...

Mirko

pre 5 godina

Vidim da si stručnjak što se tiče aviona. Koje to školske avione proizvodite ? Što je s Utvom? Sve što imate je iz ex juge (btw, Galeb se radio u Mostaru, a ne u Srbiji).

Milos

pre 5 godina

Moze samo da vam bude krivo i da nas mrzite NISTA DRUGO! Nastavite sa mrznjom a mi smo sve jaci ZIVELA SRBIJA!

Car Dušan Silni

pre 5 godina

Hahahahahhaa ovi su za nijansu gori od politicara u ovoj vestackoj tvorevini koja sebe naziva drzavom na tudjoj teritoriji

Crni

pre 5 godina

Ajmoooo....BRACO RUSI.....NAVIJACU MAO DA IGRA SRBIJA...????????????⚽️⚽️⚽️

Crni

pre 5 godina

Mogu BACUSKE...pa kockasti neka se vrate njihovim veteranima...doKLe vise ta patoloska mrznja,prema svemu sto je SRPSKO?????

ASemjonov

pre 5 godina

Dobrovoljacka hrvatska legija ili Verstärkten Infanterie Regimente 369, sa 3865 ljudi stvorena je 16. juna 1941 od strane Ante Pavelica. Legija je zajeno sa Nemcima i mnogim drugim dobrovoljcima krenula na Staljingrad. Niko ziv se nije vratio, svi su ostavili kosti na ruskoj zemlji. Kogod je krenuo na Rusiju nije se vratio kao pobednik.

DANE GLAVOSJEK

pre 5 godina

Nije točno uklopili ih Rusi u Crvenu armiju i došli s Rusima u Srbiju probili Sremski front kod Čačka prije nego kaj napišeš prečitaj da ne ispadneš glup kak sada

Goran

pre 5 godina

Ajmo Srbi pa sada svi navijajte za "vatrene"!!! Oni se nikada nece opametiti kao ni sportisti koji pokazuju da ni danas u 21 veku jos uvek ne smeju da pisnu i odvoje politiku od sporta. Konstantno ovakvim provokacijama pokazuju da su kao nacija zaostali i da se nikada nece popraviti ( cast izuetcima vaterpolistima).

Nepoznati

pre 5 godina

Nesrecni autosovinista Milojko Pantic na hrt1 izjavljuje da ce gradjanska Srbija navijati za Hrvate,a KLEROFASISTICKA Srbija za Ruse i to u sred exfasistice,a sada neofasisticke drzave.Prostom racunicom dolazimo do 95% klerofasista u Srbiji. Da li Vam je poznata ova matrica,gradjanska Srbija,pohvalni tekstovi o Hrvatskoj,elita itd.Sada na ovom pijanom nesrecniku jako dobro mozete da vidite ko placa tu "gradjansku elitnu" Srbiju i sigrno im nije cilj da Srbiji bude dobro.

Rusija Srbija

pre 5 godina

Proci ce kao vrazja divizija pod Staljingradom.

Crna Gora

pre 5 godina

Navijali bi i mi za Ruse, ali su nedavno pokušali da nam zapale kuću. Zato ovoga puta naše simpatije idu komšijama.

Srbija

pre 5 godina

Mi navijamo za to da vam se ukinu besplatne skolarine u srbiji,da svi kolektivno napustite srbiju pa onda dodjete ovde kao turisti i placate boravisne takse.Za to sam,da se sa vama prekine svaki vid bilo kakvog prijateljskog a kamo li bratskog odnosa.Vi danasnji milogorci ste najveci isprdak zapada koje cak i oni preziru.Pozdrav i SRBIJE!!!

veca vestica

pre 5 godina

Boze dragi, koji su oni bolesnici.Njihova kompletna nacija treba na posmatranje.

pa sta

pre 5 godina

Hrvati su svi zajedno sta god da se desava u Hrvatskoj. Vatrene su podrzali i vojnici i vatrogasci i politicri i navijaci i beskucnici i piloti i strojovodje i nezaposleni i zaposleni? A dali su Srbi svoje??

Ateista

pre 5 godina

Ma budimo realni pa hrvati rade čuda u fudbalu od samostalnosti su na svim takmičenjima ali eto ako je onaj Subašić posle onog zla 95g promenio veru pa ga Bog nagradio da će(možda) postati prvak sveta pa ajde svi da idemo u katolike pa to hoće sada da kaže ova medijska propaganda sa Subašićem a gledam one jadne orliće kako se krste ali ne pomaže gledam kako se kuka i peva Bože pravde od 95g ali ne pomaže i gledam kako se kuka i laže od 95g ali ni to ne pomaže? Treba da se vidi možda stvarno pomaže Međugorje i Gospa? Inače kamo sreće da srpska repka ima ovakvu motivaciju ko hrvatska od SVIH?

Dejan

pre 5 godina

Sasvim je prirodno da je ustašama i sama pomisao na srbe potstrek za mržnju i inat i oni to obilato koriste i u sportu . Od hrvata ništa iznenađujuće. A nekada su bili Srbi !

Tof

pre 5 godina

E moji Srbi,svi nas gaze gde god....Ovako se bodri svoj tim i dize moral.Gde su nasi spotovi bili iz nase slavne istorie,vec reklamu radi Jelen pivo.Ma ...

Lala iz Banata

pre 5 godina

Нација без стида...Што би реко*... - Дучић...!

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

VEC DVIJE NEDELJE PISEM PO NOVINAMA DA HRVATI IGRAJU U CRNIM DRESOVIMA U ZNAK SJECANJA - PODRSKE USTASAMA KOJI SU TAKODJER BILI OBUCENI U CRNE UNIFORME. I AKO SU SVICARSKI ALBANCI KAZNJENI (SAMO OVCANO) ZBOG SVOJIH POLITISKIH ISPADA , ONDA BII NOGOMETNI SAVEZ HR. TREBAO BITI MNOGO DRASTICNIJE KAZNJEN ZBOG OVE NEPRIMJERNE PODRSKE ZLOCINCIMA IZ II. SVJ. RATA.

Mirko

pre 5 godina

Ili si daltonista ili imaš televizor u cb tehnici. Ili i jedno i drugo. Dresovi su crno plavi.

MIRKO

pre 5 godina

Sam si napisaoU svom kmentaru da su dresovi CRNI sto znaci da ja dobro vidim . A kocke su plave , one me ni ne zanimaju. Vec crna boja do sada je bila bjela, poput crnih kosulja-uniformi koje su nosile ustase i dobie naziv -Crnokosuljasi. I nitko me ne moze ubjediti pa ni ti , da to nema nikakve veze. Znam tko su hrvati i kako disu.

Đoka Đokić

pre 5 godina

Ti si stvarno slučaj za liječenje!!! Kao prvo dresevi su tamno plavu...a i da jesu crni koliko bolestan moraš bit da napraviš onakvu poveznici!!! Ako češ tako, onda ste vi Srbi ljubitelji i simpatizeri ustaša, jer su ustaše davale zakletvu poglavniku sa podignuta TRI prsta, a vi ste to 90ih počeli da ih kopirate!!! Tako da kad sljedeči put podigneš TRI prsta znaj da to znači da si USTAŠA i da veličaš Antu Pavelića!!!

Dacha

pre 5 godina

I bez toga bi cela Srboja bila uz bacuske ! Kako navijati za nekoga ko te ne voli bez razloga? Ma sto te ne voli nego te mrzi bez razloga!? E to je vec patologija!!! A podmetali su ih nam za bracu!?

Cccc

pre 5 godina

Skandalozno je mesanje politike u svetski sportski dogadjaj. Mesanje sramne proslosti koje se treba stideti a ne podsticati i siriti mrznju.

Primećujem

pre 5 godina

Ovi bolesnici su zreli za pravu stvar koja će im se desiti uskoro. Na krilima američke pobede nad nenaoružanim narodom, oni sikću i kliču samo sebi hrabreći se da misle da su išta. Srećni golmane, ti koji si iz na prevaru izvadio iz bunara, slavi ustaški pir koji te je ponizio i naterao da i od sebe odustaneš. Đavolova država, što je i pre 75 godina bila.

Dmitar

pre 5 godina

Svim srcem navijam za braću Ruse jer vreme je da jedna velika i jaka Rusija pregazi govna Ustaška i tako im začepi gubicu za svagda. Veliki pozdrav za braću Ruse.

raska

pre 5 godina

Da Cercil ne izda Generala Drazu i ne prizna Tita, sad bi verovatno pevali Srpsku ili Italijansku himnu. Pustite bolesnike neka pevaju sta hoce. Te iste Ustase su samo znale nejac klati i ubijati. Neka mi neko navede bilo kakvu bitku koju su oni dobili ako je bio priblizan broj vojnika sa obe strane. Nema takve bitke, ne postoji, samo one gde ih je bilo deset puta vise, tu su bili jaki. Oni se ponose onim cega se normalan Narod stidi, a mi Srbi ne smemo da se ponosimo nasom junackom i slavnom istorijom koja nas prati kako postojimo. Pesma o Vojvodi Sindjelicu nije podobna, pesma o coveku koji hrabro pao braneci svoj narod od Turaka. Pa gde mi zivimo u Turskoj ili Srbiji?

Mate

pre 5 godina

Hahahahahaha Koja ste vi nejač, pa to je strašno... Gledajte i učite, kako se voli Domovina. Hoćemo li dobiti Ruse usred Rusije ili ne, to je manje važno. Važno je da nam niste ni do koljena, a nas će sutra gledati cijeli svijet, i večina će i navijati za nas. Možda u bolje da ispadnemo, osvojimo li turnir, svisnuti će Unformer od muke, pobogu..

Petar Jovanovic

pre 5 godina

NAPRIJED RUSI,SVI SRBI SU SA VAMA!!!!

Mile

pre 5 godina

Bolesno , pitanje je da li ima leka? Danas posel 75 god uzasa , kojeg s estidi svaki normalan civek , oni se time ponose ?

Nna

pre 5 godina

Znas sto nas briga za koga vi navijate haha bolest kod vas uzela maha ????

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija