• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.07.2018

09:16

ENGLEZI DRHTE ZBOG TRADICIJE! Prošli na penale, ali to sada i nije dobar znak!

Fudbal

ENGLEZI DRHTE ZBOG TRADICIJE! Prošli na penale, ali to sada i nije dobar znak!

Podeli vest

Sujeverni Englezi drhte pred meč sa Švedskom u četvrtfinalu Mundijala zbog toga što su Kolumbiju prošli - na penale

Kako tvrdi britanski list Telegraf, Engleze plaši tradicija Svetskih prvenstava. A, ona kaže da su 24 utakmice u istoriji rešene penalima i da je od toga samo šest reprezentacija prošlo i sledećeg protivnika, dok je čak 18 ispalo odmah u sledećem krugu!

Dakle, 75 odsto ili dve trećine selekcija je pregrmelo penale, a onda se saplelo na sledećem stepeniku i to je ono što Englezima sada ne da mira.

Interesantno je da je drugi četvrtfinalni par čine Rusija - Hrvatska, a obe selekcije su do ove faze došle pobedama na penale. Dakle, jedna od njih će potvrditi ovu tradiciju, a jedna će je srušiti...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija