• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.07.2018

01:12

(VIDEO) GOLMAN HRVATSKE SE PREKRSTIO KAO SRBIN?! Danijel Subašić pokazao svoje pravo lice!

Fudbal

(VIDEO) GOLMAN HRVATSKE SE PREKRSTIO KAO SRBIN?! Danijel Subašić pokazao svoje pravo lice!

Podeli vest

Golman "kockastih" Danijel Subašić ponovo se našao u centru pažnje, kako zbog odbrana u penal seriji protiv Rusije, tako i zbog poteza koji je napravio pre izvođenja jedanaesteraca

Subašić je izrastao u junaka čitave hrvatske nacije posle mečeva sa Danskom i Rusijom, u penal serijama na oba meča branio je ključne penale i jedan je od najzaslužnijih za plasman "kockastih" u polufinale svetskog prvenstva.

Subašić je i u kod nas u žiži, jer mu je otac Srbin, a povela se prethodnih dana priča baš na tu uvek "osetljivu" temu: da li je on Srbin pravoslavac koga Hrvati veličaju?

Subašić se prilikom odlaska na gol prekrstio onako kako to rade pravoslavci, mnogima je promakao taj detalj u direktnom prenosu, međutim pojavio se video snimak upravo te situacije.

Iako se na snimku nije videlo baš najjasnije zbog ugla kamere, a i rukavice su sakrile prste, utisak je da se Subašić, pre nego što je pošao, prekrstio onako kako to čine ljudi pravoslavne veroispovesti.

Subašić je u nekoliko navrata isticao da nije Srbin i da je dokazao da je Hrvat, ali ovaj video je možda otkrio pravo lice golmana Monaka.

Pogledajte video snimak i prosudite sami.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivana

pre 5 godina

Vidi se da nikad u crkvi niste bili. Krstio s leva na desno. Ne sramotite se više.

Susjeda

pre 5 godina

Dajte, komšije, pa zar vam je baš toliko krivo? ;)

cane

pre 5 godina

i koga zabole kako se ovaj pristasha krsti? koliko razumem - on za sebe kaze da je hrvat katolik. bas lepo i fino - njegov problem. mnogo je interesantnije sto se ceo svet krsti (i levom i desnom) i pita "koj' ste moj vi Srbi trazili na svetskom prvenstvu!?"

SARA

pre 5 godina

JA IMAM SNIMAK DA SE PREKSTIO KAO KATOLIK A NE PRAVOSLAVNO. IZVINITE ALI ON SE JAVNO IZJASNJAVA KAO HRVAT. A NE SRBIN.

SARA

pre 5 godina

Krstio se katolicki i to je i sam rekao da je Hrvat. Tako je To.

SARA

pre 5 godina

NEPOSTOJI HRVAT KOJI BI SE KRSTIO PRAVOSLAVNO DOK SRBI SU VECINOM PRODATE DUSE. NAZALOST TAKO JE.

Bojan

pre 5 godina

Prvo je dotakao desno pa onda levo rame.....katolici rade obratno.....znači on je uplašeni Srbin ....kao i većina kroata....

papundek

pre 5 godina

Budalastina, zasto uvek trebamo svojatati tudje???

Zoran Hr

pre 5 godina

Nek je Subašić Srbin, volim ga i poštujem...kao i svakog normalnog čovjeka. Treba biti čovjek, nacionalnost se ionako dobije mjestom rođenja. ;) Balkan je toliko izmiksan da se više ne zna tko je "čiji" i tko je koga...a Bog je jedan, i sve kreće od pojedinca, i dobro i zlo. Pozdrav i svako dobro, svakome od Vas!

Aleksandar

pre 5 godina

E naših čudnih ljudi. Čovek se prekrstio kao pravoslavac. Kakve to veze ima da li je Srbin ili Hrvat. Imate pravoslavne Japance, Fince, kao i katolike Srbe!

V Ž

pre 5 godina

Ja ne znam sto vi radite zbrku iz ovoga a za Srbiju glavni igraci su Rukavina i Ljajic... Po kojoj sad osnovi Subasic nemoze igrati za svoju zemlju jer je pravoslavac a vi drzite Rukavinu i Ljajica? Drugo srbi iz hr su u srbiji uvjek bili 5 kolona dok srbiji nesto netreba... onda opet budu 5 kolona do daljenjeg... Ako je covjek pravoslavne vjere nemora znaciti da mora igrati za srbiju onda bi svi grci trebali igrati za srbiju

Mile

pre 5 godina

Koliko znam Rukavini i Ljajicu niko nije kucu zapalio niti im pretio da ce ih ubiti ako se ozene Srpkinjama.

osječanka

pre 5 godina

Što, zar ne možete podnijeti našeg lijepog golmana na vratima domovine Hrvatske? Mi smo presretni što ga imamo.

verica

pre 5 godina

Kao prvo, na snimci se uopće ne vidi da se križa s tri prsta. Drugo, s tri prsta se križaju i katolici istočnog obreda (grkokatolici). Treće, i da se ja, kao rimokatolkinja, prekrižim s tri prsta, ne bi bilo bogohulno, heretički niti bilo što slično jer nam je svima poznato da tri prsta simboliziraju Sveto Trojstvo (Oca, Sina i Duha Svetoga). Nije ni neobično ni ružno ni zazorno da se netko rođen i odgojen u Hrvatskoj,kome je hrvatski materinji jezik, mama katolkinja, otac pravoslavac osjeća Hrvatom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija