• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.07.2018

13:11

OGLASILA SE FIFA O USTAŠAMA! Evo šta kaže o fašističkom pozdravu Vide i Vukojevića!

Fudbal

OGLASILA SE FIFA O USTAŠAMA! Evo šta kaže o fašističkom pozdravu Vide i Vukojevića!

Podeli vest

Domagoj Vida i Ognjen Vukojević su pobedu Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva posvetili Ukrajini, što je u Rusiji dočekano kao provokacija

Vida i Vukojević su fašističkim pozdravom "Slava Ukrajini" proslavili pobedu nad Rusijom, koja je zatražila da se pokrene postupak protiv ove dvojice.

- FIFA još uvek obrađuje sve izveštaje sa ove utakmice, kao i potencijalne dokaze u vezi sa pomenutim slučajem. Za sada nećemo davati nikakve druge informacije i komentare na ovu temu - saopšteno je ruskim novinarima iz pres službe FIFA.

Hrvatska polufinalni meč Mundijala protiv Engleske igra u sredu, 11. jula i do tada bi trebalo da bude poznato da li će ovaj skandalozan potez biti sankcionisan. 

(VIDEO) USTAŠKO SLAVLJE U SVLAČIONICI HRVATSKE! Kolinda zajedno sa igračima pevala Tompsonove pesme!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Danko

pre 5 godina

Koja mržnja iz njih isijava to nije normalno. U pobedi se ne ponesi davno rečeno.

crni

pre 5 godina

Rusija treba po hitnom postupku ustase proglasiti nepozeljnim na teritoriju Rusije.Rat fasistima do iskorenja.

Olga

pre 5 godina

Sramota za svetski fudbal koji propagira fer plej,i protiv je svake diskriminacije. Ukoliko prodju nekaznjeno,sramota ce biti jos veca.

Maja

pre 5 godina

Veliko popularizovanje placenih sudija je neminovno.

Cex

pre 5 godina

Da su rekli da pobjedu posvjećuju svom hrvatskom narodu pa to bi bilo normalno,ali i u takvim sretnim trenutcima iskazivati takvu mržnju prema ruskom i srpskom narodu tj pravoslavlju, to govori samo o njima samima.

RINGISPIL

pre 5 godina

FIFA mafija da li neko normalan veruje u njihovu pravdu. Ko su oni da dele pravdu i kaznjavaju. Jesu li oni medjunarodni sud ili reketasi.

Rasa

pre 5 godina

Ne čude mene njihovi igrači, navijači. znamo dobro kolika je njihova mržnja prema svemu što je srpsko. Ali ponašanje njihove predsednice je više nego primitivno. Kakva predsednica takva i država i narod. Mislim da im ne treba davati na značaju i trošiti vreme na komentare o njima. Mi smo ipak zemlja koja je navikla na zlato i srebro, mislim na naše košarkaše, vaterpoliste i ostale sportiste.

Goga65

pre 5 godina

Treba biti sankcionisan svaki politički potez kad su sportisti u pitanju pogotovo kada se vređa domaćin koji je pružio gostoprimstvo

MilijanaLakić

pre 5 godina

Žalosno je da se u svojoj pobedi ne odriču mržnje, ne umeju ni da se radujum a FIFA ih tetoši da ih ne uvredi slučajno

Jovan Deribaba

pre 5 godina

Ovo bre više nije normalno. Ustaše oće opet da nas genocidišu. Nije im dosta 2 miliona Srba u Jasenovcu.

Leko

pre 5 godina

Koja mrznja izvire iz njih, pa to je strasno! Ne znam samo kako neko moze da ih podrzava, a jos vise mi nije jasna izjava Novaka Djokovica, kako ga samo nije sramota!

Ljubica

pre 5 godina

Jedan pravi sportista nikada tako nesto ne bi uradio jer oni treba da su nosioci mira i prijateljstva. FiFA to mora kazniti adekvatno.

Fudbaler

pre 5 godina

FIFA treba da Hrvate diskvalifikuje jer je to sramota kako se ponašaju.

Marko

pre 5 godina

Ma kaznice ih sa po 5000 evra i to je to. Treba razumeti da je Hrvatska pod zastitom Vatikana i tu se ne pita nikakava FIFA ili UEFA i slicne klovnovske organizacije. Oni su tu da kazne Srbiju, Albaniju, Somaliju i slicne. Zar ne videste kako je Shvajcarska zastitila "njihove" igrace..??

Ee

pre 5 godina

Samo kazna da ne igra dve utakmice. Pa ce se opametiti kad propusti dva najbitnija meca u karijeri. I svi ostali. Sve dok fifa cuti oni ce se ponasati ovako.

Zlaja

pre 5 godina

Kazniće ih 10000franaka. I to je to. Pa ti vidi ako vines Kosovo je Srbija dobićeš kaznnuu70000 ako vičeš i vičeš i vičeš hajl Hitler zaa dom spremni... Dobices mozda neku opomenu

sima

pre 5 godina

Bolesno je koliko Hrvati mrze Srbe. Ni sami ne znaju zasto.

Voi

pre 5 godina

Ko mrzi Srbe šta pišeš gluposti, Vi nama niste interesantni niti mislimo o vama a Vi ste toliko zamišljeni da je čitav Svijet protiv Vas?? Da malo misliš nebi takve gluposti pisao.

Luka

pre 5 godina

Vida je još jednom pokazao koliko su hrvatski fudbaleri opsednuti mržnjom prema Srbiji i Rusiji. Čega se pametan stidi, budala se ponosi.

harašoj

pre 5 godina

Ovi Hrvati su kažnjeni i to od strane HNS.Kada FIFA nije bila u stanju kazniti primitivce, kaznili ih njihovi, tako što su izbacili Vukojevića a sledi i Vidi kazna.

Ne trkeljaj

pre 5 godina

Kakve veze pozdrav Ukrajini ima sa fašizmom? I kakve veze to ima sa srpskim narodom? Da je igrač propagirao mržnju i fašizam bio bi izbačen sa prvenstva. Nije izbačen jer nema mržnje i fašizma. Zašto Srbi žele biti veći Rusi od Rusa i ruske pudlice.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija