• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

08.07.2018

15:06

USTAŠA VIDA PODVIO REP U STRAHU OD SUSPENZIJE: To je bila šala, ja volim Ruse!

Fudbal

USTAŠA VIDA PODVIO REP U STRAHU OD SUSPENZIJE: To je bila šala, ja volim Ruse!

Podeli vest

Reprezentativac Hrvatske Domagoj Vida mogao bi da bude suspendovan zbog fašističkih pokliča, za koje je rekao da su šala i da nije mislio ništa loše

Defanzivac "kockastih" je u društvu bivšeg fudbalera Ognjena Vukojevića na video snimku uzvikivao fašističke parole.

- Ovo je pobeda za Ukrajinu i Dinamo - rekao je Vukojević, dok je Vida dodao "Slava Ukrajini", što je bio poklič urakjinske vojske koja se u Drugom svetskom ratu borila na strani Nemačke.

Prema pisanju portala Index.hr, Vida bi zbog ovakve proslave gola mogao da bude suspendovan, zbog čega se štoper "kockastih" popišmanio i poručio da je sve bila šala.

- Ova pobjeda je za Hrvatsku, a video s Vukojevićem je bio samo šala. Imam mnogo prijatelja u Ukrajini još iz vremena kada sam igrao u Dinamo Kijevu pa sam to rekao zbog njih. Ne znam zašto su Rusi toliko besni zbog toga, ali ja njih volim i opet ponavljam da je sve bila samo šala. Nisam nikoga želeo da uvredim - rekao je Vida, a prenosi Index.hr. 

(VIDEO) ODVRATNE USTAŠE! Pobedu nad Rusijom proslavili FAŠISTIČKIM POZDRAVOM - SLAVA UKRAJINI!

OGLASILA SE FIFA O USTAŠAMA! Evo šta kaže o fašističkom pozdravu Vide i Vukojevića!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Novica

pre 5 godina

hahahahaaa...bila šala.....ej , da se neki srbin tako našalio......hrvati su konačno od sise zadojeni mržnjom prema srbima...i tačka....a srbi ....samo poneki zadojeni Obilić, Sindjelić, Tepić....kad pogledam komentare i pluseve za hrvate..stvarno me obuzme nespokoj....da li ovo stvarno stavljaju srbi...????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija