• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.07.2018

16:47

NOŽEM NA ĆIRA IMOBILEA! Napadač Lacija preživeo pokušaj ubistva!

Fudbal

NOŽEM NA ĆIRA IMOBILEA! Napadač Lacija preživeo pokušaj ubistva!

Podeli vest

Fudbaler Lacija Ćiro Imobile preživeo je pokušaj ubistva nožem dok je bio na letovanju sa porodicom i prijateljima

Kako javljaju italijanski mediji, Imobileu je na plaži prišao nepoznati muškarac, koji je posle kraće rasprave izvadio nož i krenuo na fudbalera!

Međutim, igraču Lacija su u pomoć priskočili prijatelji, koji su uspeli da savladaju napadača i zadrže ga do dolaska policije.

Kako tvrde mediji, napadač je pripadnik jedne navijačke grupe, ali nije saopšteno koje, a uz to ima i debeo policijski dosije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija