• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: gazzeta.it

10.07.2018

17:23

(FOTO) GOTOVO JE! REAL zvanično potvrdio: Kristijano Ronaldo je novi igrač JUVENTUSA!

Fudbal

(FOTO) GOTOVO JE! REAL zvanično potvrdio: Kristijano Ronaldo je novi igrač JUVENTUSA!

Podeli vest

Sve je gotovo! Kristijano Ronaldo je novi fudbaler Juventusa, potvrdio je zvanično i Real Madrid

Šampion Italije je tokom dana utanačio sve detalje i sa Real Madridom i sa Kristijanom Ronaldom, tako da je ceo posao završen.

Prema nezvaničnim informacijama, Real Madrid će na ime obeštećenja dobiti oko 100 miliona evra.

Posle informacije da je posao završen, koji su prvo objavili italijanski mediji, zvanično saopštenje je objavio i Real Madrid:

- Real Madrid objavljuje da, po želji i zahtevu koji je izneo igrač Kristijano Ronaldo, dogovoren je njegov transfer u Juventus.

Danas, Real Madrid želi da izrazi zahvalnost igraču koji je pokazao da je najbolji na svetu i koji je obeležio jedan od najsvetlijih perioda u istoriji kluba i svetskog fudbala.

Pored osvojenih titula, osvojenih trofeja u prethodnih devet godina, Kristijano Ronaldo je bio primer posvećenosti, truda, napornog rada, odgovornosti, talenta i napretka.

On je postao i najbolji strelac u istoriji Real Madrida sa 451 postignutih golom na 438 utakmica. Ukupno 16 titula, uključujući 4 Lige šampiona, tri uzastopne i 4 u poslednjih 5 sezona. Sa individualne strane, u Realovom dresu osvojio je 4 Zlatne lopte, 3 Zlatne kopačke, pored ostalih nagrada.

Za Real Madrid, Kristijano Ronaldo će uvek biti jedan od njegovih velikih simbola, jedinstveni uzor za naredne generacije.

Real Madrid će uvek biti tvoj dom - stoji u saopštenju Real Madrida.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija