• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.07.2018

09:35

BELGIJANCI BESNI NA FRANCUZE: Bolje ovakav poraz nego takva pobeda!

Fudbal

BELGIJANCI BESNI NA FRANCUZE: Bolje ovakav poraz nego takva pobeda!

Podeli vest

Belgija je poražena od Francuske 1:0 u polufinalu Svetskog prvenstva, a "crveni" đavoli su besni zbog načina na koji je igrao njihov protivnik

Eden Azar je bio prilično ljut i nije imao ništa lepo da kaže za "trikolore".

- Više volim što sam izgubio sa ovakvom Belgijom nego da sam pobedio sa onakvom Francuskom. Taj mali momenat magije je bio potreban da postignemo gol ali njega nije bilo. Videli smo fantastičan belgijski tim i eliminisani smo od tima koji se branio - rekao je Azar koji je učešće "crvenih đavola" na Mundijalu ocenio pozitivno.

- Pokazali smo da smo veoma dobar tim. Možemo da budemo ponosni na ono što smo ostvarili. Kao kapiten srećan sam što sam deo ovog tima - dodao je fudbaler Čelsija.

Golman Belgije Tibo Kurtoa je bio još oštriji prema Francuzima.

- Ovo je jednostavno anti-fudbal. Njihov napadač je igrao na 30 metara od svog gola. Dali su gol iz kornera i onda nisu radili ništa osim što su se branili. Bolje je da smo ispali u čevrtfinalu od Brazila. Oni su bar bili tim koji je hteo da igra fudbal - rezigniran je Kurtoa.

Belgijanci će u subotu igrati za treće mesto protiv ekipe koja izgubi drugo polufinale između Hrvatske i Engleske. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija